|
22.12.2021 13:58

32-річний Михайло Заливако одружується на ефектній білявці: хто зайняв місце переможниці Холостяка-11 Ані Богдан

Михайло Заливако освідчився ефектній білявці і вона погодилася. Що про це думає переможниця "Холостяка-11" Анна Богдан, які бізнесмен сам обрав у фіналі?

Молодий харківський бізнесмен Михайло Заливако став головним героєм 11 сезону реаліті-шоу “Холостяк” для того, щоб зустріти справжнє кохання, адже це єдине, чого не вистачало у його житті. Серед безлічі вродливих і гідних дівчат Міша зробив свій вибір на користь колишньої дружини екс-голови Офісу Президента Андрія Богдана Анни. За її словами, шлюб не склався через надмірні ревнощі з боку чоловіка – він навіть забороняв їй виходити на роботу.

Переможницею Холостяка-11 стала Анна Богдан

Одразу після завершення проєкту пара почала разом жити, подорожувати і будувати плани на майбутнє. Шанувальники з захопленням спостерігають за історією кохання Заливако і Богдан та не можуть дочекатися весілля, проте пропозицію руки і серця Михайло зробив не Анні.

Михайло Заливако освідчився білявці

У соцмережах з’явився кадр, на якому екс-холостяк, опустившись на коліно, робить пропозицію Лесі Нікітюк, а вона тримає свою відповідь в руках – на листочку з написом:

“Міша! Я согласна!”.

Це фото опублікувала у себе в Інстаграмі Анна Богдан. Очевидно, освідчення було несправжнім, адже зроблене воно було в студії шоу “Хто зверху?”. Переможницю Холостяка-11 запитали, як їй випуск з коханим, на що вона сказала:

“Сподобався випуск. Було смішно”.

Михайло Заливако освідчився Лесі Нікітюк

Анна і Михайло разом вже 10 місяців після фіналу реаліті. Під вінець молоді люди не поспішають, вважаючи, що всьому свій час, але не виключають такої можливості – майбутнє вони бачать разом.

Крім того, на безіменному пальці правої руки Богдан вже була помічена каблучка, підозріло схожа на обручку. Не виключено, що пара заручена, але широкому розголосу цю новину навмисне не надає.

Михайло Заливако і Анна Богдан з каблучкою на безіменному пальці