Переможниця Холостяка-11 Анна Богдан і Михайло Заливако ощасливили новиною про поповнення: “Вже троє!”

Переможницею 11 сезону одного з найромантичніших реаліті-шоу країни "Холостяк" стала Анна Богдан. 10 грудня дівчина святкує свій день народження, з чим її романтично привітав коханий Михайло Заливако, а ще пара ощасливила мережу новиною про поповнення.

За розвитком кохання Анни Богдан і Михайла Заливако із захопленням спостерігала вся країна. Фавориткою глядачів дівчину назвати не можна. Більшість бажали перемоги її головній конкурентці Юлі Зайці Бельченко, однак серце Холостяка підкорила саме Аня, і його не злякав один невдалий шлюб за плечима обраниці. До проєкту вона була заміжня за екс-головою Офіса Президента Андрієм Богданом.

Одразу після завершення реаліті пара почала жити разом. Вони багато подорожують, ходять на побачення, разом розвиваються і підтримують одне одного в будь-яких починаннях. Шанувальники чекають, коли ж телезірки нарешті зіграють весілля. Богдан і Заливако під вінець не поспішають, оскільки вважають, що всьому свій час, але такої можливості вони не виключають, адже бачать своє майбутнє не окремо одне від одного, а разом.

Михайло Заливако і Анна Богдан з каблучкою на безіменному пальці

У соціальних мережах закохані часто діляться спільними фото і з задоволенням демонструють почуття привселюдно. Так само публічно Михайло вирішив привітати дівчину з днем народження, яке вона святкує 10 грудня.

В Інстаграмі Заливако виклав кадр з фіналу “Холостяка-11” і зворушливо написав:

“Можу сказати, що у нас з тобою ну дуже цікава історія знайомства. Можу сказати, що ми все отримуємо те, чого сильно хочемо. І я знаю, що хотів і бачив таку людину як ти поряд з собою. Ти дуже крута і сильна особистість, як і неймовірна жінка. Мені дуже подобається, як ти дуркуєш і смієшся зі мною. І при всьому цьому ти нереально жіночна і мудра. Я тобі вже вранці казав, що хочу, аби у твоєму житті завжди була радість і щастя такими, як ти їх бачиш. Щоб завжди була мета як досяжна, так і ні. Мрій… Мрій як можна більше! Будь яскравою і ніколи не стій на місці. Ти комета, у якої дуже довгий хвіст (в твоєму випадку це ноги), мої улюблені ноги. Нехай збувається все загадане і у звичайні дні – тепер це буде такою суперсилою! Я тебе кохаю. P.S. Сподіваюся, цей день народження буде краще, ніж минулий”.

Справа в тому, що минулий день народження Анни пройшов на реаліті, і зовсім не за планом. Вона сподівалася провести його лише вдвох з Михайлом, однак інші учасниці влаштували вечірку.

Також в Інстаграм-сторіз Заливако опублікував ще одне цікаве фото з Богдан з доволі інтригуючим підписом, що натякає на поповнення:

“Вже троє!”.

Михайло Заливако і Анна Богдан натякнули на поповнення
Михайло Заливако і Анна Богдан натякнули на поповнення

Схожі статті