|
24.12.2021 11:43

23-річна дружина переможця “Голосу країни” Романа Сасанчина показала новонароджене немовля: “Яка ж вона манюня”

Переможець вокального талант-шоу "Голос країни" Роман Сасанчин у свої 19 років вже сімейна людина. Його дружина Іванна показала новонароджену крихітку.

Роман Сасанчин після перемоги в “Голосі країни” отримав квартиру в Києві, зустрів кохання і не став приховувати обраницю від публіки. З Іванною він познайомився в компанії спільних друзів. Спочатку 23-річна дівчина не звертала уваги на 19-річного співака, проте йому вдалося її зачарувати, тож вже скоро вони почали жити разом.

Дружина Романа Сасанчина Іванна

З настанням карантину замовлення на виступи Роми скасувалися, а гроші на життя якось треба було заробляти, і він влаштувався на касу в супермаркет. Іванка дуже його підтримувала та працювала разом з ним, допоки справи не почали налагоджуватися. Пара перебралася на Тернопільщину, поки в столичній оселі триває ремонт, вони одружилися і ось-ось стануть батьками.

Про поповнення щасливі молодята вперше повідомили ще наприкінці літа 2021-го. Наразі дружина Сасанчина знаходиться на дев’ятому місяці вагітності і має народити перед Новим роком. У них буде донечка, ім’я якої майбутні батьки поки що приховують.

Роман Сасанчин вперше стане татом

Іванна – блогерка, тому активно висвітлює подружнє життя у соцмережах. В тому числі й подробиці її особливого стану. Проте цього разу в Інстаграмі коханої Романа Сасанчина з’явилися кадри з немовлям в розпашонці. Та підпис все розставив на свої місця – це ще не їхня дівчинка, а племінниця Іванки Мілана. Кадри архівні:

“Яка ж вона манюня була”.

Дружина Романа Сасанчина показала новонароджену крихітку

Міланка часто гостює у пари і, так би мовити, готує їх до батьківських турбот. До речі, вони з Ромою самостійно поратимуться з малятком і не скидатимуть свої обов’язки на бабусь і дідусів.