|
24.12.2021 23:38

36-річний Дмитро Дікусар розповів про новий роман: мріє про щасливу сім’ю з колишньою Іриною Білик не полишив

Зірковий хореограф Дмитро Дікусар відверто розповів про свою нову обраницю та розкрив усі секрети особистого життя. З ким зараз зустрічається чоловік - читайте далі.

Знаменитий хореограф Дмитро Дікусар, який прославився завдяки шоу “Танці з зірками” вперше за довгий час зважився на відверте інтерв’ю, у якому розповів деталі особистого життя для проєкту “Зірковий шлях”.

За словами Дмитра, його серце зараз зайняте. Проте з ким саме він зустрічається – танцівник не розповів, навіть ім’я нової обраниці він вирішив залишити у таємниці. Він вважає, що про його попередні романи знали сотні тисяч прихильників, і всі вони так і не мали щасливого кінця, тож тепер шоумен вирішив притримуватися правила “щастя любить тишу”.

“Зараз я у стосунках. У мене є кохана жінка, я щасливий і, сподіваюся, так все залишиться максимально довго, а може, і на все життя. Для цього я намагаюся ці стосунки ніде не виносити, щоб не дати нікому можливість для маніпулювання. Хочу залишити це особистим”, – відверто зазначив Дікусар.

Дмитро Дікусар та Ірина Білик

Дмитро Дікусар та Ірина Білик

Першим публічним романом хореографа стали стосунки зі співачкою Іриною Білик. Пара познайомилася під час зйомок “Танців з зірками”, де вони стояли у парі. Весілля Ірина та Дмитро зіграли у спекотному Ріо-де-Жанейро. Проте всього через три роки закохані вирішили розійтися – не витримали запальних характерів один одного. За словами Білик та Дікусара, їм вдалося зберегти дружні стосуник, вони й зараз раді бачити один одного.

Дмитро Дікусар та Олена Шоптенко

Дмитро Дікусар та Олена Шоптенко

У 2013 році Дмитро одружився та обвінчався з танцівницею Оленою Шоптенко. Проте це кохання також прожило всього три роки – у 2016-му хореографи розлучилися.

Після цієї історії Дікусар більше не розповідав подробиць особистого життя, хоча йому й “приписували” романи зі Славою Камінською та спортсменкою Ольгою Харлан.