|
25.12.2021 09:57

Кулінар, який заробив на квартиру і бізнес, граючи з людьми: біографія переможця Мастер Шеф 11 Богдана Шинкарьова

Нещодавно відбувся фінал МастерШеф 11 сезон від 24.12.2021 і глядачі дізналися, хто переміг МастерШеф 11. Давайте ознайомимося з біографією Богдана поближче.

Нарешті стало відомо хто переміг МастерШеф 11. Богдана Шинкарьова прозвали темною лошадкою, адже усі ставили на Влада та Світлану, і ніяк не думали, що цей хлопець зможе обійти їх в фіналі. Хоча треба віддати належне, він з самого початку заявив про себе, як про сильного конкурента. Давайте ж згадаємо, хто він і як потрапив на шоу.

Біографія переможця Мастер Шеф 11 Богдана Шинкарьова

Так, хлопець є великим фанатом кухні і кулінарії, але йому дуже важко вгодити, тому готує він в основному сам. Життя чоловіка склалося більш, ніж благополучно. Він обожнює певний вид ігр, і навіть став викладати, що йому і принесло хороші доходи. Цей заробіток дозволив йому придбати і житло, і навіть бізнес.

Біографія переможця Мастер Шеф 11 Богдана Шинкарьова

Варто відзначити, що він має бездоганну почуття гумору і свого часу брав участь у КВК. Деякі глядачі все ж таки вважають, що перемогу дісталася йому несправедливо. Мовляв, у вас сейчас йому допомагала Яна, і взагалі, нібито Влад був набагато талановитіших і при страшніше бажав Перемоги. Так чи інакше, але у фіналі Богдан впорався краще. Він створив композицію з страв на морську тему.

Біографія переможця Мастер Шеф 11 Богдана Шинкарьова. 

Вийшло доволі ефектно та мабуть неймовірно смачно. Тим не менш, судді підійшли до критики з усією суворістю, адже мали знайти будь-які недоліки та вказати на них. І хоча Влад також дійшов до бездоганного результату, Світлана залишилася позаду, адже повністю провалилася з концептом нової української кухні.