“Від несподіванки дар мови пропав”: Анна Богдан в обіймах Заливако показала каблучку на безіменному пальці

Переможниця 11 сезону романтичного реаліті-шоу "Холостяк" Анна Богдан заінтригувала шанувальників новим спільним фото з коханим Михайлом Заливако.

Серця Михайла і Анни звів “Холостяк”, і на зло всім скептикам після закінчення проекту пара продовжила відносини. Заради коханої Заливако переїхав до Києва з Харкова, живуть вони разом, подорожують теж. Бізнесмена навіть не відштовхнула наявність невдалого шлюбу за плечима Богдан. До речі, заявку на кастинг дівчина подала незабаром після розлучення з колишнім чоловіком Андрієм Богданом.

Анна Богдан з колишнім чоловіком Андрієм Богданом
Анна Богдан з колишнім чоловіком Андрієм Богданом

Як розповіла Анна, в той момент вона навіть не уявляла глобальність наслідків цього маленького кроку на зустріч до пригод. До “Холостяка” вона не брала участі ні в одному реаліті-шоу:

“Скажу чесно, заповнила анкету і забула. І в один день, сидячи на роботі, мені подзвонила редактор. Від несподіванки у мене навіть дар мови пропав. Потім було цілих 5 кастингів… І ось після чергового кастингу мені призначають наступний… У дату моєї робочої поїздки. Від відрядження було б несерйозно відмовитися, так як списки узгоджувалися заздалегідь, бронювався готель, квитки і багато іншого. Тому відмова з боку турагента була просто неможлива і не професійна. Нічого кращого я не вирішила, як відмовитися від кастингу на проект. Але на щастя, редактори передбачили такі моменти і уточнили, що можливо буде ще один, додатковий тур, і в такому випадку мені подзвонять. Звичайно, я розуміла, що шанси взагалі не великі. Сказати чесно? Засмутилася. Але я розуміла наступне – краще синиця в руках, ніж журавель у небі”.

Михайло Заливако і Анна Богдан
Михайло Заливако і Анна Богдан

Втім, на цьому пригоди не закінчилися. Вперше за всю професійну діяльність у Ані відмінилося відрядження, і вона зрозуміла – сама доля підштовхує її піти на “Холостяк”. Не марно!

“Я знайшла свою другу половинку, любов і щастя… Шалено турботливу, добру, відкриту душею людину і з відмінним почуттям гумору. Я тебе кохаю, мій ведмедик! Дякую, що ти є у мене”, – завершила свою розповідь Богдан.

Доповнила вона цей пост зворушливим фото з Михайлом та їх домашньою твариною – кішкою на прізвисько Бублик. Та увагу привернуло не це, а каблучка на безіменному пальці правої руки Анни, яка вже дуже схожа на таку, що дарують на заручини. Шанувальники впевнені – весілля не за горами.

Схожі статті