Categories Шоу-бізнес

Біографія Артема Фесько – переможця “Україна має талант 2021”: довів Мішину до сліз і мріє про дует з Кароль

Довгоочікуваний фінал нового сезону "Україна має талант" з Ксенією Мішиною, Євгеном Котом і Сергієм Притулою відбувся 25 грудня. Переможцем шоу став 13-річний Артем Фесько.

У 2018 році телеканал СТБ заявив, що попрощався з шоу “Україна має талант”, але до 30-річчя незалежності країни було заплановане тріумфільне відродження проєкту з оновленим складом суддів. Оцінювали талановитих українців акторка, переможниця “Танців з зірками” і перша Холостячка Ксенія Мішина, шоумен і ведучий Сергій Притула та хореограф Євген Кот.

Крім того, в окремих випусках до них приєднувалися зіркові колеги – Руслана Лижичко, Ольга Харлан, Лілія Подкопаєва, Маша Єфросиніна і Жан Беленюк.

Судді Україна має талант 2021 Євген Кот, Ксенія Мішина та Сергій Притула

Фінал “Україна має талант 2021”

Фіналістами сезону стали 11 учасників – Наталя Лебердюк і Денис Матросов, які малювали картину світлом, дует менталістів Mind2mind, танцюрист Михайло Макаров, повітряна гімнастка Єлизавета Крутікова, музичний гурт “ZAPAL”, вчитель фізкультури Станіслав Скачко, пілоніст Дмитро Політов, роллери Євген Ємельяненко і Влада Камишнікова, рок-оперний співак Артем Галіс, повітряний акробат Ельдар Юлдашев та ще один виконавець Артем Фесько.

Фіналісти Україна має талант 2021

Третє місце за результатами глядацького голосування посів Галіс, друге – гурт “ZAPAL”, а переможцем оголосили Феська.

Що відомо про Артема Фесько

13-річний Артем підкорив усю країну виконанням легендарної пісні з фільму “5 елемент”. Співати хлопця навчила бабуся, а на шоу талантів його відправив дідусь. У фіналі школяр так проникливо виконав Ave Maria, що Ксенія Мішина не змогла стримати сліз.

Переможець Україна має талант 2021 Артем Фесько

За перемогу в проєкті він отримав 250 тисяч гривень. Свій виграш юний співак хоче вкласти в подальший розвиток таланту, а також мріє заспівати дуетом з Тіною Кароль.

Share