Кулінар, який заробив на квартиру і бізнес, граючи з людьми: біографія переможця Мастер Шеф 11 Богдана Шинкарьова

Нещодавно відбувся фінал МастерШеф 11 сезон від 24.12.2021 і глядачі дізналися, хто переміг МастерШеф 11. Давайте ознайомимося з біографією Богдана поближче.

Нарешті стало відомо хто переміг МастерШеф 11. Богдана Шинкарьова прозвали темною лошадкою, адже усі ставили на Влада та Світлану, і ніяк не думали, що цей хлопець зможе обійти їх в фіналі. Хоча треба віддати належне, він з самого початку заявив про себе, як про сильного конкурента. Давайте ж згадаємо, хто він і як потрапив на шоу.

Біографія переможця Мастер Шеф 11 Богдана Шинкарьова

Так, хлопець є великим фанатом кухні і кулінарії, але йому дуже важко вгодити, тому готує він в основному сам. Життя чоловіка склалося більш, ніж благополучно. Він обожнює певний вид ігр, і навіть став викладати, що йому і принесло хороші доходи. Цей заробіток дозволив йому придбати і житло, і навіть бізнес.

Біографія переможця Мастер Шеф 11 Богдана Шинкарьова

Варто відзначити, що він має бездоганну почуття гумору і свого часу брав участь у КВК. Деякі глядачі все ж таки вважають, що перемогу дісталася йому несправедливо. Мовляв, у вас сейчас йому допомагала Яна, і взагалі, нібито Влад був набагато талановитіших і при страшніше бажав Перемоги. Так чи інакше, але у фіналі Богдан впорався краще. Він створив композицію з страв на морську тему.

Стало відомо, хто переміг МастерШеф 11 сезон
Біографія переможця Мастер Шеф 11 Богдана Шинкарьова. 

Вийшло доволі ефектно та мабуть неймовірно смачно. Тим не менш, судді підійшли до критики з усією суворістю, адже мали знайти будь-які недоліки та вказати на них. І хоча Влад також дійшов до бездоганного результату, Світлана залишилася позаду, адже повністю провалилася з концептом нової української кухні.

Схожі статті