48-річний Андрій Данилко забув про маму Вєрки Сердючки Білоконь та показав наречену: Інна — не єдина

Андрій Данилко частіше за все виступає саме на весіллях, тому не дивно, що його пісні асоціюються з нареченими, торжествами і коханням. А Данилко лише підтримує своє амплуа.

Про стосунки Андрія Данилка та його вірної подруги та партнерки Інни Білоконь вже не один рік ходять різноманітні чутки. Подейкують, що між зірками є глибокі романтичні почуття, а сам артист вже давно одружений. Оскільки легенда про шлюб акторки та співака не сходиться через її чоловіка, публіка не особливо наполягає на цій версії, хоча в неї вірить.

Андрій Данилко забув про Інну Білоконь та показав наречену

І з року в рік фанати зірки мріють побачити його під вінцем разом з коханою, але час іде, а ставлення Андрія Данилка до шлюбу не змінюється. Артист повністю віддає себе роботі, творчості та святам. Так, саме на свята Вєрка Сердючка — найзатребуваніша зірка в українському шоу-бізнесі.

Андрій Данилко забув про маму Вєрки Сердючки Білоконь та показав наречену. Скріншоти особистої сторінки зірки

Але знаменитості нещодавно таки вдалося трохи потішити своїх фанатів. На особистій сторінці Андрія Данилка в соціальній мережі Instagram з’явилося декілька відеороликів, на яких хлопець одягнутий у весільну сукню та фату танцював під хіти Сердючки. У наступних відео в кадрі з’явилися інші наречені, які сміялися, веселилися та насолоджувалися життям.

Звісно, артистах не можуть нарахувати кадри, які доводять, що його музика робить людей щасливими.

Нагадуємо, що минулого року в українському шоу-бізнесі пронеслися чутки про важке захворювання Андрія Данилка. Зокрема, Андрій Разін зізнався, що в артиста глибока депресія. Піар-відділ заперечив наявність тяжкого недугу і заявив, що у Вєрки Сердючки проблеми зі сном.

Сайт використовує cookies для поліпшення роботи з уподобаннями користувачів.