Categories Шоу-бізнес

Світлана Лобода намокла у прозорому ліфі щоб відсвяткувати 38-річчя

Українська співачка Світлана Лобода відзначила свій 38-й день народження у спекотному Дубаї.

Світлана Лобода любить вражати публіку, але цього разу у виконавиці була особлива нагода. Зірка днями відзначила свій 38 день народження. На знімках виконавиця позує у рожевому прозорому ліфі у ванній. В руках у неї бокал з шампанським, а поруч – букет розкішних троянд. Пелюстки цих квітів плавають у ванній.

 

У підписі під знімком співачка зазначила, що сьогодні вона щаслива, як ніколи і у неї є все, про що вона мріяла і навіть більше.

У коментарях прихильники Світлани Лободи привітали її зі святом. Серед тих, хто привітав зірку були Микола Басков, Аніта Цой, Наташа Корольова та інші знаменитості. Проте не всі прихильники позитивно відреагували на таке фото і порадили зірці прикрити груди і зазначили, що такі знімки характерні для жінок легкої поведінки.

На святкуванні дня народження були друзі співачки,а вечірка пройшла у розкішному ресторані Chalet Berezka з неймовірним видом на місто, танцями, караоке і живою музикою. Усі присутні знімали відео зі святкування і ділилися ними у своїх Instastories.

Для святкування Світлана Лобода обрала довгу сукню і танцювала під живе виконання.

Напередодні дня народження виконавиця виклала серію знімків і зібрала безліч позитивних коментарів.

 

“Яка ви нереальна”, “Ой, ну прекрасна”, “Розрив”, “Красуня”, “Така принцеса”, – написали прихильники.

Share