|
11.01.2022 17:47

Скільки разів насправді виходила заміж Наталія Сумська: чи обігнала молодшу сестру Ольгу за кількістю шлюбів?

Життя сестр Сумських - одна з найбільш обговорюваних тем у мережі. Фанати цікавляться найменшими, найдрібнішими подробицями дорогих акторкам моментів.

Наталія Сумська – яскрава зірка українського шоу-бізнесу. Артистка відома серйозними ролями у театрі та кіно. На екрані вона грає жінок з непростим характером та скромною долею, але залаштунками життя артистки дуже бурхливе.

Це й не дивно, адже за знаком зодіаку сестра Ольги Сумської – телець. Ці жінки відрізняються крутим норовом та своєю магічною здатністю закохувати у себе з першого погляду.

Скільки разів насправді виходила заміж Наталія Сумська:

Так сталося і у Наталії. Оператор Ігор Мамай без тями полюбив акторку. Можна сказати, що вона таки стала його музою. Чорноброва красуня відповідала взаємністю. Вона народила обранцю донечку Дарину. Дівчина спершу впевнено йшла стежками батьків, але власне горе зробило з неї утриманку на руках матері. Її тато до кінця своїх днів буде пам’ятати своє справжнє кохання і чекати уваги Наталії.

Скільки разів насправді виходила заміж Наталія Сумська: перший чоловік Ігор Мамай

Хоч доля і подарувала артистці спершу неідеальний шлюб, згодом на неї чекав приємний період у житті. Сумська-старша зустріла свою справжню половинку Анатолія Хостікоєва. Йому народила сина. Про своє кохання до артиста зірка говорить так:

“Ми поєднали свої долі у віці розквіту своїх молодечих амбіцій, бажань та можливостей. Те, що актора не занесло в закордонні світи, а могло, це теж рознарядка від вищих сил. Все працювало на те, аби ми були разом. І тому за плечима в спільному доробку є хороші плоди нашої праці”.

Скільки разів насправді виходила заміж Наталія Сумська:

Цікаво, що Наталія, як і її молодша сестра стала по-справжньому щаслива у другому шлюбі. Вона присвячує свої дні обранцю і на сцені, і вдома. Побажаємо ж цій парі зустріти золоте весілля!