|
11.01.2022 18:17

43-річна Ані Лорак вразила правдою про стосунки з батьками, які віддали її в інтернат: “Нікому не потрібні”

Відома російська співачка Ані Лорак розповіла в інтерв'ю про відносини зі своїми батьками, які колись віддали її до інтернету через бідність.

Ні для кого не секрет, що неймовірно популярна на пострадянському просторі співачка Ані Лорак виросла у дуже бідній сім’ї, яка через злидні навіть була вимушена віддати маленьку дівчинку, яка у майбутньому стане зіркою, до інтернату. Артистка багато разів розповідала у своїх інтерв’ю, що не ображається на них і навіть більше, щаслива, що свого часу туди потрапила, адже вдома не було чого їсти.

Ані Лорак вразила правдою про стосунки з батьками, які віддали її в інтернат

Родина артистки не переїхала до неї в Москву, але Кароліна не залишила їх у біді і допомагає з грошима. Зараз у квартирі матері Кароліни проводений ремонт, який фінансувала саме співачка. Але Лорак не приховує свого розчарування через те, що її тато та мама, які отримали прекрасну освіту, не можуть подбати про себе як слід через умови в країні.

“Прикро, що шановні люди з такими професіями, скажімо, як у моїх батьків — тато журналіст, а мама — диктор на радіо, пропрацювавши по 25 років, сьогодні начебто нікому не потрібні. У такій ситуації опинилися багато хто. Дякувати Богу, я можу допомагати батькам. Боюся уявити, як склалося б їхнє життя, якби вони не мали мене”, – зазначає артистка.

Хоча аудиторія не збагне, чому зірка не забере родину до свого розкішного палацу у Підмосков’ї, співачка наполягає на версії, згідно якої, її мама сама не хоче переїжджати до неї. Такі самі слова говорили Віктор Павлік, Андрій Данилко і Олег Винник, чиї матері залишилися в селах, жити так само обідно, як і раніше. Втім, як і вище вказаних випадках, літня жінка не залишилася без копійки у кишені, і зіркова донька з задоволенням допомагає мамі.