“До анорексіі залишилося небагато”. Ані Лорак злякала фанатів неприродною худорбою: з поп-діви у манекенниці

Ані Лорак дуже здивувала фанатів новими формами.

Ані Лорак завжди вражала своєю красою, стрункістю та жіночністю. Якщо прекрасна половина аудиторії у більшості своїй поважає її за якісний вокал та близьку до їхньої душі музику, то чоловіки втрачають голову від вроди співачки.

Ані Лорак
Ані Лорак

Втім, роки беруть своє, і за собою необхідно стежити все ретельніше та ретельніше. Звинуватити Кароліну у тому, що вона постаріла неможливо. Тому що співачка дивиться за своїм обличчям та тілом з неймовірною уважністю. Однак, здається, що зі стрункістю вона трошки перестаралася.

Стрункість Ані Лорак до вподоби не усім

Українська співачка Ані Лорак вразила шанувальників худорбою на межі неприродності. Відповідний знімок зірка розмістила днями На особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. Співачка постала у чорному боді та червоному піджаку. Деякі вирішили, що фотографії занадто відверті, іншим не сподобався той факт, що співачка сильно схудла.

Думки фанатів артистки з приводу майбутньої прем’єри також розділилися, одні вирішили, що справи у виконавиці в Росії йдуть не дуже, вона подумує повернутися до Києва, тому готує україномовну пісню. Інші впевнені, що їх чекає дует Лорак з російським співаком Сергієм Лазарєвим. Але всі без винятку коментатори помітили неприродну худобу артистки на свіжому знімку.

Скріншот коментаря під публікацією Ані Лорак

“Судячи з фото, до анорексії зовсім трохи”; “Схудла дуже. Скоро Ксенію Бородіну наздожене”, “Дуже худа, їжте більше”, “Не мучте свій організм, бережіть себе”, – написали користувачі.

Схожі статті