Хіменес-Браво засвітився під час поцілунків з іншою, поки його обраниця за кордоном: “Хто ж тут встоїть”

Знаменитий український шеф-кухар колумбійського походження Ектор Хіменес-Браво останнім часом все менше говорить про особисте життя, і лише нещодавно заінтригував публіку новиною.

Так, 3 роки тому Ектор активно розповідав публіці про те, що в його житті з’явилася нова жінка. Мова йшла про молоду дівчину з темним волоссям, але її особистість зірка навідріз відмовлявся розкривати. Мовляв, боявся, що публічність зіпсує їхню історію кохання, як це з ним вже бувало. Не можна сказати, що публіка поставилася до цієї заяви з довірою. Адже навколо зірки ходить багато різних чуток.

А після 24 лютого Ектор взагалі почав все менше і менше говорити про свою обраницю.

Ектор Хіменес-Браво сходив на зустріч з глядачкою

Ектор Хіменес-Браво показав, яким він буде у ролі батька
Ектор Хіменес-Браво сходив на зустріч з глядачкою

За офіційною версією, з тих пір вона знаходиться за кордоном, і деякий час навіть піклувалася про собаку кулінара. Він тим часом багато подорожував, брав активну участь у благодійних ініціатива, а зараз здебільшого зайнятий на зйомках та у ресторанах.

Нещодавно на телеканалі СТБ відбувся конкурс, винагородою якого для переможця стала зустріч з двома шефами — Ектором та Володимиром Ярославським.

Зустріч вийшла по дійсному теплою, адже колумбієць не тільки пригостив гостю смачненьким, але і ще добряче поцілував її в щоку, обійняв, і в цілому оточував увагою.

Ектор Хіменес-Браво сходив на зустріч з глядачкою

Володимир у кадрі з’являвся набагато рідше, хоча був так само активним і не залишав героїню нашої статті без уваги.

Якщо дівчина зірки досі не повернулася з закордону, то в неї з’явиться доволі раціональна причина це зробити як найскоріше, адже Ектор без уваги жінок не залишається, і сам по собі втілює галантність, ніжністю та впевненість.

Нагадуємо, що раніше зірка також розповідав про свої стосунки з дівчиною з Канади Керолайн та українкою Ганною. В обидвох випадках закоханим не судилося бути разом, і якщо іноземка просто не захотіла приїжджати до України, то з українкою все було набагато складніше і вплинула популярність знаменитості.

Схожі статті

Ведучий “Сніданку з 1+1” Єгор Гордєєв припав не до Нелі Шовкопляс і збентежився від почуттів: “Прекрасна”

Знаменитий український телеведучий Єгор Гордєєв опинився в обіймах прекрасної дівчини та не зміг стримати своїх емоцій, продемонструвавши їх в усій красі.

Колишній чоловік Ані Лорак Налчаджиоглу вперше показав свого пасинка: рідного спадкоємця немає, але є він

Відомий турецький бізнесмен та колишній чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу вперше показав, як виглядає його пасинок. Матір'ю хлопчика є нова обраниця підприємця Анастасія Фоксі.

Йому немає й рочку: 34-річна Ксенія Мішина показала свого другого “сина” – крихітний, руденький і кучерявий

Декілька тижнів тому Ксенія Мішина придбала улюбленця, якого ласкаво почала називати своїм "сином". Як зараз виглядає песик, якому немає навіть і року?

“Можна й заміж”: 36-річна Леся Нікітюк розповіла, коли відбудеться весілля та розпис з коханим у РАЦСі

Відома українська холостячка Леся Нікітюк звикла тримати особисте за сімома замками. Проте, всі ми люди, й можемо проговоритися та ненароком поділитися планами на життя.

“Лікарі приїздили тричі”: 39-річний шоумен Володимир Остапчук показався у лікарні з непростим діагнозом

Відомий український телеведучий Володимир Остапчук поскаржився на своє самопочуття. Крім того, чоловік розповів, що змусило його звернутися за допомогою.

Назустріч до найбільшої любові: Камалія показала, заради кого поїхала за кордон і замилувала їхніми обіймами

Відома українська співачка Камалія показала, чому покинула Україну та вирушила за кордон. Мережа замилована спільним відео жінки з доньками.