Залишила Ані Лорак без роботи і вижила її зі сцени? Тіна Кароль виявилася “білим кардиналом” України

15 років тому публіка здебільшого порівнювала Ані Лорак та Тіну Кароль. Подейкували, що остання намагається вкрасти успіх у своєї колеги, і навіть і нібито позичила в неї свій псевдонім.

Тіна неодноразово давала коментарі, в яких заперечувала крадіжку ідеї. Мовляв, ніколи не дивилася на це з такої сторони, і нюанс з їхніми псевдонімами — це нічого більше, як співпадіння. Тим паче, що його для неї нібито придумала команда.

Лорак вже ніколи не реагувала на дані чутки, і не допускала негативних коментарів у сторону Тіни. Здавалося, що любов до Кароліни перемогти просто неможливо, аж допоки вона не допустила величезну помилку, яка коштувала їй кар’єри в українському шоу-бізнесі.

Тіна Кароль виявилася “білим кардиналом” України

Ані Лорак та Тіна Кароль
Ані Лорак та Тіна Кароль

Лорак згодом перебралася до російської федерації, а концертів в Україні майже не давала. Публіка поділилася на тих, хто захотів просто забути про таку артистку, і тих, хто вірив, що нібито у неї були причини вчинити так, як вона вчинила. Мовляв, повернутися в Україну хтось не дозволяв.

2021-го Лорак дала вперше за багато років інтерв’ю для української журналістики, в якому заявила, що нібито з України її просто вигнали, і зробили це доволі ефективно. Публіка побачила у її зізнанні натяк на Тіну Кароль.

Але шанувальники поп-діви вирішили, що це неправда і почали активно захищати співачку, звіряючи, що виконавиця подібним не займалася навіть попри зіпсовану репутацію Лорак.

Але цього року режисер Олег Боднарчук підтвердив дану версію і заявив, що повернення Лорак на батьківщину зупинила саме Кароль, яка нібито захищала свою батьківщину від зрадниці. І мовляв, за це їй необхідно подякувати.

У цьому питанні Кароль знову ж таки вирішила взагалі не брати участь в обговоренні, не давала на цей рахунок ніяких коментарів, і просто відмовчувалася. Заяву Олега також не прокоментувала і Ані Лорак, яка ще 2 роки тому сама натякала на те, хто не дав їй можливості заробляти в Україні.

Нагадуємо, що раніше з’являлася інформація про бажання Кароліни підтримати батьківщину, від якого її відмовив нібито Філіп Кіркоров. Також російські зірки розповідали про те, що отримували вельми неприємні дзвінки, і все для того, аби вони мовчали.

Схожі статті

Катя Осадча та Юрій Горбунов вразили кадрами свого затишного двору – фасад весь в зелені та зона барбекю

Катя Осадча та Юрій Горбунов, які всі свята просиділи вдома, поділилися ексклюзивними фотографіями, на яких показали інтер'єр свого особняка всередині, незвичайний фасад зовні та зону відпочинку.

Перший чоловік Сніжани Єгорової – повна її протилежність: у цьому священника і не впізнати Семена Горова

Перший чоловік Сніжани Єгорової Семен Горов змінив імідж, підписники фотоблогу такого не очікували. Як зараз виглядає та чим займається відомий український режисер?

43-річна Тоня Матвієнко сказала, чому її старша донька від першого шлюбу більше не живе з нею: “Не вистачає”

Відома співачка Тоня Матвієнко зізналася, чому її 25-річна донька відмовилася проживати в одному будинку з матір'ю, вітчимом та маленькою сестричкою.

Не зрадів: колишній Могилевської відреагував на її рішення вдочерити двох дітей – “Розпорядилася доля”

Колись, відома артистка Наталія Могилевська зустрічалася з продюсером Олександром Ягольником. На жаль, стосунки пари не привели до вічного шлюбу.

Все сталося не через жінку: таємниця розлучення Камалії та мільярдера Мохаммада Захура вийшла назовні

Богдан Беспалов розповів, що стало причиною негараздів у шлюбі Камалії та Захура, а також кінцевого рішення поставити крапку у стосунках. Про що промовчала пара?

55-річна Надія Матвєєва вразила зізнанням про операцію для найріднішої людини: “Найважче для мами”

Відома ведуча Надія Матвєєва показалася біля ліжка рідної людини. Вона розповіла, що трапилося з її мамою та зізналася, що сподівається на швидке покращення.