Хтось віддає, а хтось забирає собі: Як Володимир Остапчук та Олександр Волошин ділили майно із ексдружинами

Розлучення зіркових пар завжди привертають до себе увагу користувачів мережі. Інколи вони перетворюються на публічний скандал, особливо, коли тема починає стосуватись поділу майна.

Володимир Остапчук та Христина Горняк

Шоумен Володимир Остапчук та нотаріусиня Христина Горняк розлучились ще у 2022 році. Однак гучний скандал, щодо поділу майна триває і до сьогодні. Ексдружина ведучого надала конфлікту розголосу в соцмережах, адже за її словами, Остапчук ігнорує будь-які пропозиції вирішити ситуацію мирним шляхом.

Річ у тім, що наразі будинок, який належить парі, досі у розпорядженні Володимира. Ба більше, нещодавно шоумен прописав тут свою третю дружину Катерину Полтавську. Це неабияк збентежило Горняк, тож у інтерв’ю для YouTube-проєкту “Балючі теми” вона висловила своє невдоволення ситуацією.

Остапчук і Волошин розповіли, як ділили майно з колишніми дружинами
Остапчук і Волошин розповіли, як ділили майно з колишніми дружинами

Також в рамках розмови з’ясувались й нові деталі конфлікту між парою. Христина розповіла, що ексчоловік навіть планував поділили подарований їй автомобіль Range Rover. За словами блогерки, це неабияк вразило її. Христина жартома згадала, що запропонувала Остапчуку розрізати навпіл прикраси Cartier.

“Як можна дарувати щось, а потім казати: “Давай ділити, як спільне майно”. Тоді навіщо на всю країну робити такий подарунок?”, – прокоментувала Христина Горняк.

Остапчук і Волошин розповіли, як ділили майно з колишніми дружинами
Остапчук і Волошин розповіли, як ділили майно з колишніми дружинами

Олександр Волошин та Анна Трінчер

А ось зіркова пара блогерів Олександра Волошина та Анни Трінчер, на такий випадок завбачливо підписала шлюбний договір. Пара, що розлучилась у 2023 році, не мала жодних проблем із поділом майна.

Проте шанувальників цікавило, чи не намагався Волошин присвоїти подарований ексдружині автомобіль Porsche Macan за 70 тисяч доларів. 26-річний блогер зазначив, що йому навіть на думку не спадало ділити подарунок. Також хлопець додав, що після покупки, одразу переписав авто на Трінчер.

“Так це її машина, що там вирішувати?”, – прокоментував Олександр Волошин.

Остапчук і Волошин розповіли, як ділили майно з колишніми дружинами
Остапчук і Волошин розповіли, як ділили майно з колишніми дружинами

Схожі статті

Мати рідна не впізнає: Настя Каменських обрізала чуб і зробила гульку – від кучерів не залишилося й сліду

У свій День народження Настя Каменських постала у дуже незвичайному образі. Вся увага на нову зачіску з модним чубчиком-шторкою. Потап уже відреагував.

“У мене двоє дітей”: Слава Дьомін здивував зізнанням і показав усім дорослих “дочку” та сина (фото)

Відомий український шоумен Слава Дьомін, який уже давно веде свій особистий Ютуб-канал, де бере відверті інтерв'ю у знаменитостей, уперше зізнався, що має доньку.

Збільшилася вп’ятеро: Ані Лорак вразила своїми новими фото – на початку не впізнав навіть друг Кіркоров

Співачка Ані Лорак показала нові фотографії, на яких її зовсім не впізнати. Лише обличчя залишилося тим самим - все інше збільшилося на кілька розмірів.

Три смужки та рюші: Тіна Кароль засвітилася у сукні за 64 тисячі гривень – “За таке навіть 10 не віддала б”

У Мережі озвучили вартість одного з останніх сценічних нарядів Тіни Кароль – білу сукню з мінімальною витратою тканини. За що артистка сплачує такі гроші? Є причина.

Катя Осадча та Юрій Горбунов вразили кадрами свого затишного двору – фасад весь в зелені та зона барбекю

Катя Осадча та Юрій Горбунов, які всі свята просиділи вдома, поділилися ексклюзивними фотографіями, на яких показали інтер'єр свого особняка всередині, незвичайний фасад зовні та зону відпочинку.

Перший чоловік Сніжани Єгорової – повна її протилежність: у цьому священника і не впізнати Семена Горова

Перший чоловік Сніжани Єгорової Семен Горов змінив імідж, підписники фотоблогу такого не очікували. Як зараз виглядає та чим займається відомий український режисер?