Олена-Христина Лебідь потрапила у конфуз прямо на сцені та вразила реакцією на свій промах: “Оце так ляп”

Знаменита українська телеведуча та зірка програми "Аферисти в мережі" Олена-Христина Лебідь потрапила у незручну ситуацію на сцені, але змогла її обіграти.

Популярна українська телеведуча Олена-Христина Лебідь завжди дивувала протиріччями у своїй фігурі, адже попри те, що вона доволі тендітна та елегантна, їй завжди вистачало сміливості мати справу з найнеприємнішими особистостями.

Адже журналістка розпочала свій великий шлях на телебаченні саме з формату спілкування з різними шахраями, злочинцями, тощо. І хоча публіка підозрювала, що усе це може бути постановкою, Христина завжди говорила про те, що її експерименти цілком реальні.

Олена-Христина Лебідь впала на сцені та прокоментувала конфуз

Олена-Христина Лебідь показала, як говорити з липовими працівникам банку
Олена-Христина Лебідь впала на сцені та прокоментувала конфуз

І хоча в таких моментах вона зазвичай стійка, добре себе контролює та тримає баланс, коли зірка може розслабитися, трапляються вельми неприємні конфузи суто за її провини.

Прикрий інцидент з ведучою трапився під час знімань гумористичного шоу, де вона брала участь. Знаменитість грала в одному з номерів. Однак, коли Лебідь сідала, то не змогла втримати рівновагу. Ведуча просто на сцені разом зі стільцем впала на підлогу.

“Ляп на сцені”, – коротко підписала відео Олена-Христина.

Примітно, що на даний момент Олена-Христина продовжує вести свою особисту сторінку в соціальній мережі Instagram російською мовою та здебільшого спілкується нею. Свого часу і формат її шоу також вівся російською.

Попри те, що Христина давно активно не проявляється на телебаченні, вона все одно продовжує бути гостею різних розважальних шоу, адже глядачі за нею сумують, і завжди раді її бачити в кадрі.

На рахунок наслідків пережитого конфузу Христина нічого на розповіла. Судячи з усього, вона не отримала ніякої травми і почувається добре, адже може посміятися над пережитим.

Схожі статті

Ольга Фреймут показала доньку, яку Сергій Притула визнав своєю дитиною: вже доросла, і протилежність мами

Відома українська телеведуча Ольга Фреймут багато років не показувала публіці свою дочку Злату. Але цікаво, що колись Сергій Притула визнав над дівчинкою батьківство.

Були сім’єю, зараз уникають згадувати одне одного: як виглядає зять Ольги Сумської, якого вона обожнювала

Знаменита українська акторка Ольга Сумська колись з гордістю говорила про свого зятя Володимира Яглича, але тепер настали абсолютно інші часи.

52-річний Ектор Хіменес-Браво поголив бороду і залишив собі вуса як у Орландо Блума: “Тільки чесно, як вам?”

Відомий український кулінар Ектор Хіменес-Браво вразив мережу кардинальними змінами у своїй зовнішності. Як зараз виглядає популярний ресторатор?

У шовковій сукні і на останніх термінах: Настя Каменських показала великий живіт – в очікуванні первістка

Знаменита українська співачка Настя Каменських заінтригувала мережу новими кадрами, які з'явилися у її блозі. На цей раз мова йде саме про вагітність.

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?