|
12.01.2022 11:56

Зіркові жінки з вусиками: Лілія Ребрик, Віра Брежнєва, Оля Цибульська та інші красуні з рослинністю над губою

Якщо ви думали, що у жінок вуса не ростуть, то поспішаємо це спростувати. Лілія Ребрик, Оля Цибульська, Віра Брежнєва та інші зірки ходять з рослинністю над губою і не соромляться цього.

Багато дівчат і жінок серйозно комплексують через те, що у них ростуть вусики над верхньою губою. Ця проблема знайома як брюнеткам, так і білявкам. Різниця лише в тому, що в одних з’являються волоски темного кольору, а в інших – світлого. Та не всіх бентежить така рослинність на обличчі. “Сенсація” зібрала добірку відомих українських артисток, які цю особливість не маскують, а навпаки акцентують на ній увагу.

Віра Брежнєва

Екс-солістка гурту “ВІА Гра” Віра Брежнєва регулярно хизується своєю ідеальною фігурою, над котрою старанно працює. Але також співачка полюбляє над собою посміятися. Одного разу дружина Костянтина Меладзе виклала Інста-сторіз з густими вусами над верхньою губою і написала:

“Коли у відпустці лінь голитися”.

Віра Брежнєва показала свої вуса над верхньою губою

Лілія Ребрик

Акторка і телеведуча Лілія Ребрик щодня з’являється в ефірі шоу “Ранок з Україною”, де налаштовує глядачів на позитив, яким також з задоволенням ділиться у соціальних мережах. Так, на сторінці знаменитості в Інстаграм знайшлося відео, де вона танцює з вусами, як у Павла Зіброва.

Леся Нікітюк

Зірка Нового каналу Леся Нікітюк вміє епатувати публіку провокаційними витівками і образами. На відміну від інших героїнь добірки, подруга Сергія Притули приміряла на собі не лише вуса, а ще й бороду.

Леся Нікітюк відростила вуса та бороду

Оля Цибульська

Співачка Оля Цибульська разом з Віталієм Козловським веде шоу музичних хіт-парадів “WEEKEND” на М1, де вони постійно жартують одне над одним і перевдягаються в найнесподіваніші костюми. Так на обличчі Олі і з’явилися вуса, які доповнила легка щетина.

Оля Цибульська відростила вуса, як у Козловського

Яна Глущенко

Гумористка Яна Глущенко з “Дизель шоу” теж одного разу збентежила фанатів, котрі відправили її на лазерну епіляцію. Все через доволі помітні вусики над верхньою губою.

Яна Глущенко показала вусики над верхньою губою