|
18.01.2022 11:46

Фіналіст Холостячки-2 Діма Шевченко розповів про першу зустріч зі Златою Огнєвіч після фіналу: “Ти що тут робиш?”

Дмитро Шевченко, який став програвшим фіналістом 2 сезону шоу "Холостячка", розповів про його першу зустріч зі Златою Огнєвіч після завершення зйомок та її відмови у фіналі.

Переможцем “Холостячки-2” став Андрій Задворний, стосунки Злати Огнєвіч з яким зрештою протривали усього півтора місяці і завершилися за ініціативою чоловіка. Другий фіналіст Дмитро Шевченко з розбитим серцем довго не сумував і зустрів нове кохання.

Як не дивно, але його дівчина Катерина Шеффер, як виявилося, живе не просто в одному будинку, а ще й в одному під’їзді зі Златою. Вперше Діма про це дізнався випадково:

“Найперший раз, коли я її побачив, я приїхав в гості до дівчини, сиджу в машині, якраз я проводжав її додому, і тут Злата виходить. Я кажу: “Вона що, у твоєму під’їзді живе?”. Вона каже: “Хто?”. Я кажу: “Ну Злата”. Вона каже: “Ну так”. Я такий: “Ну блін, прикольний такий збіг”, – розповів Шевченко в інтерв’ю для YouTube-каналу “TOP“.

Дмитро Шевченко розповыв про першу зустріч зі Златою Огнєвіч після фіналу

Біля дому Огнєвіч Дмитра побачив Макс Тарапата, який підтримував артистку після болісного розриву з Андрієм Задворним:

“Виявилося, Тарапата мене побачив, але він не подзвонив і не сказав. Він прослідкував за мною, куди я буду заходити. Ну візьми подзвони: “Дімон, ти що тут робиш?”. Ну тобто, які секрети? У мене немає секретів, я б йому сказав: “Васю, які секрети? Я ось прийшов як би до дівчинки своєї”. А він говорить: “Я бачу, ти зайшов в той самий під’їзд”. І плюс ще з піджаком [Задворним] вони почали про це розмусолювати”.

Як Дмитро Шевченко зустрічався зі Златою Огнєвіч після фіналу

Особисто зі Златою Шевченко вже після проєкту побачився в під’їзді. Він тоді запізнювався, тому часу поговорити у них не було. За словами Діми, екс-холостячка дуже здивувалася, коли перед нею відкрилися двері ліфту, в якому стояв він:

“Вперше коли побачила, вона трохи була така: “Діма, ти що робиш?”. Я кажу: “Привіт, поспішаю, потім розповім”. І пішов. Як би ну так, неочікувано, була здивована”.

Дмитро Шевченко розповыв про першу зустріч зі Златою Огнєвіч після фіналу