Екс-фіналіст Холостячки Дмитро Шевченко розповів про ревнощі його дівчини до Злати: “Вона погано реагувала”

Дмитро Шевченко, якому розбила серце Злата Огнєвіч розповів про стосунки зі своєю новою дівчиною, а також ревнощі, які були викликані проєктом.

Як відомо, реаліті-шоу закінчилося драматично для Дмитра Шевченка, у перемозі якого були впевнені ледь не усі глядачі. Для Злати та Андрія фінал також став не менш приємним. З’ясувалося, що молоді люди абсолютно не були готові до стосунків один з одним і роман закінчився цькуванням в мережі, сльозами та публічним осудом.

Дмитро Шевченко розповів про ревнощі його дівчини до Злати

На щастя, Шевченко зміг швидко прийти до тями після цих подій і знайшов своє щастя з іншою дівчиною, яка живе зі Златою в одному будинку. Обраницею до метро стала Катерина Шеффер. Стосунки пари зав’язалися задовго до того, як реаліті почало транслюватися на телебаченні, тому при перегляді епізодів, Дмитру доводилося пережити спалахи ревнощів.

Діма Шевченко розповів про стосунки зі Златою Огнєвіч
Дмитро Шевченко розповів про ревнощі його дівчини до Злати

“Я думаю, їй можна пам’ятник вже ставити. Вона погано реагувала. Я з півпогляду розумів, намагався або переключити, або відволікти. Але наступного дня прилітало. Каже: “Ага, це ми вчора пропустили”, – зізнався спортсмен.

Варто відмітити, що їхні стосунки вже перейшли на серйозний рівень. Катерина познайомила свого сина з Дмитром, що багато означає для чоловіка. Про Злату Шевченко вже і не згадує.

Стрибок Діми Шевченка і Злати Огнєвіч з парашутом
Дмитро Шевченко розповів про ревнощі його дівчини до Злати

А от підписники зірки все ніяк не можуть забути, як співачці вдалося розкрити чоловіка, а потім розбити його серце. Це більш за все хвилює користувачів. Мовляв, навіщо було змушувати людину робити те, чого він не хоче, якщо це не має жодного значення.

Схожі статті