Categories шоу-бізнес

56-річна Алла Мазур зробила публічне зізнання відомому чоловікові: особисте життя телеведучої більше не таємне

Відома українська журналістка і телеведуча Алла Мазур подробицями особистого життя зазвичай не ділиться, але іноді все ж таки знаходить для цього приводи.

Алла Мазур працює в службі новин ТСН з перших днів її заснування, тож зараз без неї неможливо уявити канал 1+1. Протягом своєї кар’єри журналістка вісім разів була визнана найкращою ведучою інформаційно-аналітичної програми, а журнал “Фокус” назвав її однією з найуспішніших та найвпливовіших жінок України.

Особисте життя та біографія Алли Мазур

Майбутня знаменитість народилася у вересні 1965 року в селі Зіньків Хмельницької області в родині медиків – тато був стоматологом, а мама дитячою медсестрою.

Ще в школі Алла писала статті для місцевої газети. Цю справу вона вирішила зробити своєю професією, тож вступила на факультет журналістики Київського університету імені Тараса Шевченка. Його вона успішно закінчила і розпочала професійну кар’єру. Популярність Мазур принесла робота на “плюсах”.

Біографія Алли Мазур

У 2008 році Алла народила свого первістка – сина Артема. Від кого саме – достовірно невідомо, оскільки зірка ретельно приховує подробиці особистого життя та вже протягом багатьох років не розсекречує ім’я батька спадкоємця, але запевняє – він не політик і не олігарх, тож ніяк не впливає на її професійну діяльність.

Що відомо про чоловіка Алли Мазур, якому вона народила сина

Алла Мазур зробила публічне зізнання відомому чоловікові

Попри свою стриманість в публічному полі, Алла зворушливо звернулася до давнього друга і колеги Костянтина Грубича, який святкує 30 років роботи на телебаченні:

“Вітаю, Костіку! 30 років на ТБ, і все тільки починається! Ти завжди частина моєї і нашої телесім’ї. І твої історії ми з нетерпінням чекаємо в ТСН Тиждень”, – написала Мазур у Фейсбуці.

Share