56-річна Алла Мазур – не матір-одиначка: як виглядає та що відомо про чоловіка, який виховує сина телеведучої

Відома українська телеведуча і журналістка Алла Мазур не виносить подробиці особистого життя на публіку, але відомо, що у неї є син і вона не матір-одиначка.

Алла Мазур – професіонал своєї справи, адже вже багато років вона незмінно є головною ведучою новин ТСН на телеканалі 1+1. Але окрім цікавих подій України і світу, публіку також цікавлять факти з особистого життя журналістки, яка вона здебільшого тримає в таємниці. Втім, дещо все ж таки відомо.

У Алли Мазур є син-підліток Артем. Хлопчик захоплюється таким екстремальним видом спорту, як стрибки на трюковому самокаті. Фотографуватися з мамою 13-річний син зірки “плюсів” наразі все частіше відмовляється, що цілком нормально для більшості дітей такого віку. Алла розуміє, що нащадок проходить період віддалення, і поважає це:

“Тьома подорослішав, тепер вмовити його на фотографії дуже важко, практично неможливо, навіть на перше вересня він уже відмовився фотографуватися”, – розповідала Алла.

Як насправді живе 56-річна скромниця Алла Мазур
Хто батько єдиного сина Алли Мазур

Мазур народила сина у 42 роки, а першим, хто поспішив особисто привітати жінку з такою подією, став батько хлопчика. Він приїхав у пологовий будинок з величезним букетом квітів. В інтерв’ю “Таблоїду” телеведуча зізналася, що розкривати особистість коханого не хоче, оскільки ще до появи Артема на світ преса багато чого зайвого вигадала. Це її зачепило, тому сімейну тему вона розвивати не хоче:

“Скажу так – у Артема є батько, він його дуже любить та піклується про нього. Син носить його прізвище”.

Кого приховує зірка ТСН Алла Мазур
Зірка ТСН Алла Мазур зізналася, що батько її сина – російськомовний

Також Алла зауважила, що її обранець російськомовний. В родині зі спадкоємцем спілкуються двома мовами.

Схожі статті