|
21.01.2022 16:00

Дружина Романа Сасанчина вперше показала своїх свекруху і свекра: старшу за сина невістку прийняли не одразу

Дружина переможця шоу "Голос країни" Романа Сасанчина Іванна вперше показала своїх свекрів, які були не в захваті, коли дізналися, що невістка старша за їхнього сина.

Роман Сасанчин у свої 19 років вже сім’янин. На початку грудня 2021-го він одружився зі своєю коханою Іванною, а наприкінці місяця у пари народилася дівчинка. Доньку молоді батьки назвали Елізабет.

Зустріч Іванни та Романа була випадковою – познайомилися в компанії спільних друзів. Спочатку дівчина не звертала уваги на Сасанчина, як на потенційного хлопця, однак він наполегливо намагався розтопити лід у серці красуні, що йому зрештою вдалося. Майже одразу вони почали жити разом, хоча зі створенням родини поспішати не збиралися. Втім, сталося як сталося.

Роман Сасанчин в 19 років став батьком

У себе в Інстаграм-блозі Іванка розповідала, що має певні проблеми з гормональним фотом, через які лікарка її попереджала – на те, щоб завагітніти, можуть піти роки. Саме тому, коли пара побачила заповітні дві смужки, не було жодних сумнівів. Про майбутнє поповнення Сасанчин повідомив влітку 2021-го. На той момент вони з обраницею вже заручилися.

Оскільки вагітність і пологи проходили важко, Іванна досі вирішує проблеми зі здоров’ям – у молодої мами часто погане самопочуття. В один з таких моментів, коли їй було погано, а Романа поруч не було, вона не витримала та заявила, що більше бачити його не хоче. Згодом після цього дружина співака знов вийшла на зв’язок з фанатами і пояснила, що зайвого сказала на емоціях, і ніхто ні з ким не розходиться.

Дружина Романа Сасанчина показала зустріч зі свекрами

Кілька днів Іванна провела в лікарні, а коли повернулася додому до чоловіка і новонародженої донечки, на неї такох чекали свекри. З такої  нагоди родина зробила тепле сімейне фото тлі новорічної ялинки.

Дружина Романа Сасанчина показала свекруху і свекра

Вочевидь, батьки Сасанчина чудово прийняли в сім’ю невістку, хоче сама вона раніше розповідала, що до особистого знайомства свекруха и свекр були не в захваті від неї. Зокрема, їх бентежила різниця у віці – Іванка старша за Рому на 4 роки.

Їхнє враження кардинально змінилося після першої зустрічі – вони думали, що дівчина виглядає старою, але все виявлося зовсім не так.

Дружина Романа Сасанчина розповіла, як її прийняли його батьки