19-річний Роман Сасанчин показав першу зустріч своїх батьків та доньки: “Знайомство дідуся і бабусі з онучкою”

Молодий і талановитий український співак Роман Сасанчин нещодавно вперше став татом у свої 19 років, а тепер нарешті познайомив батьків з онучкою.

Роман Сасанчин здобув популярність після участі та перемоги у вокальних шоу “Голос. Діти” і “Голос країни”. Зараз йому лише 19, але він вже є власником квартири в Києві, одруженим чоловіком і молодим татом.

Свою майбутню дружину Іванну виконавець зустрів у компанії спільних друзів. Пара квапитися зі створенням родини не поспішала, хоча з’їхалися вони майже одразу. Стосунки розвивалися стрімко у всіх сенсах – навесні 2021-го Рома освідчився коханій, а вже влітку стало відомо, що Іванка при надії.

Вагітна наречена Романа Сасанчина не дотримується забобонів
Як пройшла перша зустріч батьків Романа Сасанчина з онучкою

Виявилося, що дівчина має певні проблеми з жіночим здоров’ям, через які ймовірність завагітніти так швидко була доволі низькою – на це могли піти роки. Тож коли закохані побачили заповітні дві смужки, анітрохи не вагалися з рішенням. Про це обраниця співака сама розповідала у власному Інстаграм-блозі.

Вагітність протікала важко, як і самі пологи, але нарешті 30 грудня 2021-го Іванна народила дівчинку, яку вони з Романом назвали гарним ім’ям Елізабет.

Дружина Романа Сасанчина розповіла, чи став він відповідальним батьком у 19 років
Роман Сасанчин вперше став батьком у 19 років

Роман Сасанчин показав першу зустріч своїх батьків та доньки

Переможець “Голосу країни” показав підписникам у соцмережах, як пройшло знайомство батьків з онучкою, опублікувавши зворушливе фото новоспечених бабусі й дідуся з крихітною Елізабет на руках:

“Ось і наше перше знайомство дідуся і бабусі з першою онучкою. Це був надзвичайно зворушливий та теплий момент. Багато з вас запитають, чому так довго батьки не приїжджали? Я поясню: справа в тому, що ми з Іванкою та мої батьки переживали, і вирішили трохи часу почекати, щоб організм дитини більше адаптувався до життя. Сьогодні вони просто надзвичайно щасливі”, – написав Роман.

Раніше Сасанчин також розповідав, як батьки відреагували на новину про не зовсім заплановане поповнення.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.