|
21.01.2022 19:00

Переможець Холостячки-2 Задворний передав естафету: Свечкоренко гучно заявив, що ніколи не любив Злату Огнєвіч

Після фіналу "Холостячки-2" залишилося багато розбитих сердець. Зокрема, про відсутність почуттів до Злати Огнєвіч спочатку заявив Андрій Задворний, а після нього і Роман Свечкоренко.

Стосунки Злати Огнєвіч і Андрія Задворного, який став переможцем 2 сезону романтичного реаліті-шоу “Холостячка”, протривали всього півтора місяці. Починалося все казково, однак закінчилося несподівано навіть для самої співачки.

В пост-шоу “Як вийти заміж: життя після проєкту” вона розповіла, що в той вечір була в передчутті від зустрічі з коханим після розлуки – Андрій сказав їй, що поїхав у відрядження. Та насправді виявилося, що никуди він не їздив – просто захотів побути на самоті і обдумати, що відчуває до Злати. Засумніватися в коханні чоловіка змусило небажання до неї повертатися. Зрештою Задворний приїхав до Огнєвіч і з порогу заявив, що більше її не кохає, забрав речі та пішов.

Переможець Холостячки-2 Андрій Задворний кинув Злату Огнєвіч

Екс-холостячка зізналася, що їй було дуже боляче чути від обранця ці слова, оскільки вона по-справжньому в нього закохалася. Ба більше, Злата звернулася по допомогу до психотерапевта, аби впоратися з болісним розривом і більше не доводити себе до такого стану.

Роман Свечкоренко заявив про відсутність почуттів до Злати Огнєвіч

Після Андрія Задворного про закоханість у Злату заговорив ще один учасник “Холостячки” – блогер і психолог Роман Свечкоренко. В рамках проєкту артистка дивилася на нього з сяючими очима, він відповідав взаємністю, а глядачі пророкували йому перемогу. Втім, коли Огнєвіч дізналася, що Рома досі офіційно не розлучений, залишила його без бутоньєрки.

Роман Свечкоренко заявив, що не любив Злату Огнєвіч

Перед самим фіналом чоловік повернувся в реаліті, але на першому ж побаченні стало зрозуміло, що іскри між ними більше немає. Після цього Свечкоренко налагодив особисте життя і зустрів нове кохання – 21-річну блогерку Валерію Чернецьку.

Роман Свечкоренко вперше показав свою дівчину

Вже знаходячись у стосунках з нею, Роман відверто зізнався, якими були його почуття до Холостячки:

“Я ніколи не любив Злату… І в коханні їй не зізнавався”.

Роман Свечкоренко заявив, що ніколи не любив Злату Огнєвіч