|
22.01.2022 21:04

Тіна Кароль завітала до 72-річного Поплавського та потрапила в його цупкі обійми: ні на мить не відпускав поп-діву

Відома українська співачка Тіна Кароль засвітилася у компанії співаючого ректора Михайла Поплавського. З якою метою був нанесений візит артисту, дізнайтеся в статті.

За роки кропіткої праці на українській естраді Тіна Кароль здобула не тільки звання поп-діви, але й поважної, бажаної на будь-яких світських заходах персони. Тому зовсім не дивно, що співаючий ректор Михайло Поплавський був неймовірно радий прийняти у стінах університету легендарну співачку.

Тіна Кароль завітала до Поплавського та потрапила в його цупкі обійми

Тіна Кароль завітала до Поплавського та потрапила в його цупкі обійми

72-річний ректор Київського університету культури та мистецтв Михайло Поплавський влаштував екскурсію для співачки. Українська артистка Тіна Кароль, яка нещодавно виступила у Києві із шоу “Красиво”, зустрілася з ректором, про що стало відомо з публікації на особистій сторінці виконавця в соціальній мережі Instagram. Він  провів для артистки екскурсію університетськими локаціями.

Неможливо не помітити, що майже на усіх світлинах ректор цупко тримається за талію та руки поп-діви, не даючи їй можливості позувати перед камерою більш вільно.

Також варто зауважити, що для зустрічі Михайло Поплавський обрав офіційний стиль, коли як Тіна Кароль обрала одяг у стилі кежуал. Артистка надягла звичайні борюки з флісом, світшот та куртку-дубльонку. Зачіска артистки обійшлася звичайним укладанням, а на обличчя був нанесений денний нюдовий макіяж. Варто відмітити, що зі стінами цього інституту співачка добре знайома, адже колись сама вчилася в ньому. Однак, про студентські часи вона згадує нечасто і не з великим захопленням.