“Бабусин пиріжок”: Тіна Кароль натягла вузький комбінезон на голе тіло і обурила фанатів зайвими деталями

Не має сумнівів у тому, що Тіна Кароль — ефектна та дуже вродлива жінка, яка здатно будь-кого звести з розуму. Співачка збирає мільйони шанувальників не тільки завдяки таланту і харизмі, але й вмінням зачарувати публіку. Втім, грайливий настрій зірки інколи навіть дивує.

2021-й став для Тіни Кароль роком змін. Зірка відмовилася від ролі телеведучої та провела повний ребрендинг свого репертуару. З драматичної діви вона перетворилася на небезпечну красуню, що не сподобалося багатьом фанатам зірки. Одні вважають, що такий образ їй не личить, інші взагалі не знають, як реагувати. Так чи інакше, співачка продовжує розвивати особистий бренд та до кожної презентованої композиції проводить ряд піар-компаній. І в неї це виходить як завжди на висоті.

Тіна Кароль розгнівала фанатів образом

Тіна Кароль обурила фанатів образом. Кадри з відео

Нещодавно вона побувала у гостях TikTok-будинку “uLove Home” (продюсер проєкту Наталія Могилевська), де зробила кілька фото та відео з фанатами. На одному з роликів, відзнятих у відображенні дзеркала, Тіна Кароль постала в коричневому обтягуючому комбінезоні, який підкреслив її фігуру та прикрасила лук високими чорними чоботями. Своє волосся зірка залишила розпущеним, а макіяж створила у відповідності до образу.

Публіка розгнівалася, побачивши артистку. Так як Тіна Кароль одягла ультравузький комбінезон, фанати зірки побачили більше, ніж розраховували, і дали знати про це в коментарях.

Тіна Кароль обурила фанатів образом. Скріншоти коментарів під публікацією фан-акаунту зірки

Співачку відверто розкритикували за її поведінку, і на цей раз захисників взагалі не знайшлося.

Тіна Кароль обурила фанатів образом. Скріншот коментарів під публікацією фан-акаунту

Сама артистка ніяк не відреагувала на праведний гнів фан-бази. Але, можливо, зробить висновки.

Схожі статті