|
24.01.2022 17:03

Тіна Кароль показала всю свою родину в повному складі: як виглядають батьки, брат і таємнича свекруха поп-діви

Тіна Кароль. Загадкова зірка естради не часто ділиться своїми сімейними історіями відколи не стало Євгена Огіра. Як же насправді виглядає родина поп-діви?

Тіна Кароль рідко згадує своїх батьків та брата. Їх не знайти на офіційній сторінці поп-діви. Мало хто знає, але у знаменитості сім’я немала.

Тіна Кароль показала всю свою родину в повному складі

Співачка народилася у простій родині. Спершу батьки працювали на півночі СРСР, але згодом вирушили до Івано-Франківська. Життя у Магадані було непростим і семирічна Таня попрямувала в Україну. Тоді вона ще навіть не знала, що рішення батьків буде для неї доленосним, а саме Галицький край принесе їй перший успіх на сцені.

Тіна Кароль показала всю свою родину в повному складі

Батьки Тіни – люди освічені та інтелігентні. І мама, і тато працювали інженерами. Втім, було також відомо, що Світлана Андріївна Ліберман (так звати матір співачки) також мала роботу і у пенсійному фонді.

Цікаво, що з татом на початку кар’єри у зірки було напруження у стосунках: Григорій Самійлович дуже боявся, що донька може схибити.

Брат Тіни Кароль Станіслав і його дружина Наталя, сестра Ірми Вітовсько

А ось брат Станіслав – справжня рідна душа поп-діви. Він дуже підтримував її після кончини Євгена Огіра, супроводжував на цвинтарі. Втім, у самого ж родича знаменитості з особистим життям все в порядку: він побудував міцну родину з сестрою самої Ірми Вітовської. У шлюбі народилася донечка – таке ж білокуре сонечко, як і її знаменита тітка.

Тіна Кароль показала всю свою родину в повному складі

Частиною родини Кароль стала і її свекруха. Раїса Петрівна Огір спершу мала неоднозначні ситуації з невісткою. До того, Тіна стала другою обраницею її сина. І хоча поп-діва не раз запевняла, що налагодила стосунки з другою мамою, у 2014 році поминати Євгена жінки прийшли нарізно, а мама продюсера досі намагається жити у тіні знаменитості.