“Дану слабо було”: Кароль втомилася чекати на Балана та знайшла собі іншого брюнета – молодшого і з бородою

Українська поп-діва Тіна Кароль показалася перед шанувальниками в компанії відомого брюнета, але ним виявився не молдовський мачо Дан Балан.

Чутки про роман Тіни і Дана з’явилися в 9 сезоні вокального шоу “Голос країни”, де вони формально були одне одному суперниками, але при цьому відкрито фліртували і кокетували. Здавалося, саме з появою Балана Кароль почала відходити від образу вічної невтішної вдови, який вона несла з моменту смерті свого чоловіка Євгена Огіра.

Незважаючи на величезний інтерес публіки, свої стосунки артисти коментувати не стали, чим тільки підливали масла у вогонь. А вже в 10 сезоні “Голосу” на сцену проєкту вийшла мама Дана Людмила Балан і заспівала для них народну весільну пісню “Горіла сосна, палала”.

Людмила Балан разом з сином та Тіною Кароль
Людмила Балан разом з сином та Тіною Кароль

Перервати мовчання потенційної парочці довелося після не дуже вдалого висловлювання продюсера шоу Володимира Завадюка. Він мав необережність публічно заявити, що історія взаємин Тіни і Дана була створена синтетично. Після цього він поспішив пояснити і сказав, що дійсно бачив між ними іскру, а його завданням як продюсера було вміло показати її глядачеві.

Молдавський співак підтвердив, що симпатія була, і вона була щирою. Поп-діва підтримала “колегу” і зазначила, що все інше – їхній секрет. Саме тому фанати продовжують вірити, що рано чи пізно зірки розкриють всю правду та врешті-решт не ховатимуться.

Тіна Кароль і Дан Балан
Тіна Кароль і Дан Балан

Поки роман Тіни Кароль і Дана Балана не виходить з амплуа таємного, співачка відволікає увагу прихильників своєю творчістю. Так, 30-річчю незалежності України вона присвятила альбом “Молода кров”, в рамках якого записала дуети з багатьма молодими виконавцями. Одним з них виявився екс-підопічний артистки в “Голосі країни” – 23-річний Микита Ломакін.

На фанатській сторінці Кароль в Інстаграмі з’явилося їхнє спільне фото і відео, причому на відео Тіна абсолютно не соромлячись лежить на колінах у Микити. Разом вони слухають свою ж пісню.

Тіна Кароль та Микита Ломакін
Тіна Кароль та Микита Ломакін

Ось як публікацію коментують користувачі мережі:

  • “Різниця у віці не помітна”;
  • “А Дану слабо було так показатися. У нього своє життя, у Тіни своє”;
  • “Мама і син”.
Коментарі користувачів Інстаграм
Коментарі користувачів Інстаграм

Більше про те, що зараз пов’язує Балана і Кароль, дивіться на YouTube-каналі Одна минута:

Схожі статті