|
27.01.2022 16:34

Як зараз живе фіналістка Холостяка-11 Юля Зайка: після відмови Заливако встигла вийти заміж і розлучитися

Фіналістка 11 сезону романтичного реаліті-шоу "Холостяк" Юля Зайка Бельченко після відмови Михайла Заливако живе дуже насиченим на події життям.

Юлія Бельченко з’явилася на першій вечірці у костюмі зайця, а не у вишуканій вечірній сукні, як інші дівчата. Саме тому її прозвали Зайкою. Глядачам вона дуже сподобалася, тому перемогу пророкували їй, однак Михайло Заливако у фіналі обрав головну суперницю Юлі Анну Богдан. З переможницею проєкту бізнесмен досі разом.

Як склалося життя Юлі Зайки Бельченко після Холостяка

Коли реаліті завершилося, Бельченко не приховувала – пережити поразку було дуже важко. Особливо враховуючи, що Михайло двічі розбив їй серце – спочатку залишив без троянди в одному з випусків, потім повернув дівчину перед самим фіналом, а там знову відмовив.

Пізніше в інтерв’ю Зайка зізналася – дійсно думала, що вийде заміж за Заливако. Заміж вона зрештою таки вийшла, але не за Холостяка, і не насправді.

Юля Зайка Бельченко після відмови Заливако вийшла заміж

Як склалося життя Юлі Зайки Бельченко після Холостяка

Влітку 2021-го Бельченко ошелешила фанатів світлинами з весілля з телеведучим Богданом Юсипчуком. Ба більше, саме вона була його нареченою, яка виглядала неймовірно щасливою. Втім, згодом “молодята” зізналися – одруження було фейковим, так вони рекламували нову локацію для свят і хотіли привернути увагу до проблеми бездомних тварин.

Юля Бельченко та Богдан Юсипчук одружилися

Анна Богдан тоді прокоментувала вчинок екс-конкурентки на серце Заливако і назвала все дійство лицемірством.

Що стосується справжнього особистого життя Зайки, то наразі вона вільна від стосунків, але надію зустріти справжнє кохання не втрачає. З так званим колишнім чоловіком Богданом Юсипчуком її пов’язує тільки дружба і нічого більшого.