Холостяк 11 Михайло Заливако після скандального фіналу подзвонив Юлі Бельченко і дихав у трубку: обрав не ту

Фінал 11 сезону романтичного реаліті "Холостяк" ознаменувався бурхливою реакцією глядачів, які не згодні з вибором Михайла Заливако.

Шоу “Холостяк” традиційно збирає одні з найвищих рейтингів на українському телебаченні, і це зовсім не дивно, адже чого на екрані тільки не побачиш — романтику, закоханість, біль, розчарування, суперництво. На цей раз українці спостерігали за історією побудови відносин 31-річного бізнесмена Михайла Заливако.

Він родом з Харкова, управляє власною логістичною компанією, активно займається спортом і любить екстремальний відпочинок. Поруч з собою домогосподарку бачити не хоче. Йому важливо, щоб обраниця розвивалася разом з ним і була захоплена своєю справою.

Михайло Заливако та Анна Богдан у фіналі Холостяка 11
Михайло Заливако та Анна Богдан у фіналі Холостяка 11

Серед усіх претенденток на серце головного героя 11-го холостяка отримати заповітну каблучку вдалося Анні Богдан, проте далеко не всі глядачі прийняли вибір Михайла. У мережі ведуться бурхливі обговорення фіналу, судячи з яких, переможницею багато хто бачив Юлю “Зайку” Бельченко.

Її історія на проекті сповнена скандалів — в дев’ятому випуску вона залишилася без троянди, після того як з’явилися чутки про ескортне минуле дівчини. Тоді Бельченко передала Заливако записку і попросила його про зустріч. Дивлячись в очі холостяку, учасниця дала чесне слово, що всі ті плітки — неправда, у відповідь на що він повернув її в шоу.

Михайло та Юлія
Михайло та Юлія

Уже тоді шанувальники були впевнені, що це не просто так і в підсумку Михайло залишиться саме з Юлією. Проте, свій фінальний вибір він зробив на користь іншої. На даний момент невідомо, чи продовжуються відносини Заливако і Богдан поза проектом, хоча користувачі мережі все вирішили за нього — Аня йому не підходить, на відміну від Юлі.

Саме тому в Інстаграмі “Зайки” регулярно з’являються коментарі на тему того, як холостяк помилився, розбивши їй серце, а на цей раз дівчині поставили запитання, чи телефонував їй Михайло після завершення сезону. Відповіла вона дуже неоднозначно:

“Хтось дзвонив і дихав у трубку”.

Скріншот з Інстаграму Юлії Бельченко
Скріншот з Інстаграму Юлії Бельченко

Публіка розбурхана, а вся правда про кохання на “Холостяку 11” стане відома з виходом в ефір останнього випуску пост-шоу “Як вийти заміж”.

Схожі статті