Categories Шоу-бізнес

Ксенія Мішина втерла носа Еллерту: придбала елітну чотирикімнатну квартиру в Києві, про яку вони мріяли разом

Стало відомо, що популярна українська акторка Ксенія Мішина придбала квартиру, про яку мріяла все життя. Яке житло собі обрала знаменитість?

Популярна українська акторка Ксенія Мішина неодноразово розповідала своїм підписникам про те, що мріє придбати власну квартиру. А з Олександром Еллертом вони мали спільні цілі, і це не дивно, адже пара має слідувати однакові меті, щоб продовжувати шлях.

Ксенія Мішина втерла носа Еллерту

Коли вони зустрічалися, створювали спільні плани і ділилися ними з фанатами. Мабуть тому шанувальники і були впевнені у тому, що пара побереться. Однак, хеппі енду не сталося і Ксенія пішла від обранця.

Ксенія Мішина втерла носа Еллерту

Але її мрії і погляди на життя абсолютно не змінилися. Нещодавно стало відомо, що зірка змогла досягти бажаного. Про це вона розповідала власноруч на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, де з’явилася публікація з розповіддю про те, що вона придбала чотирикімнатну квартиру. Відтепер вона буде жити у новому житловому комплексі, який знаходиться на лівому березі Дніпра.

Варто відмітити, що вона з творчістю підходить до питання дизайну і збирається перепланувати приміщення. Також для Ксенії дуже важливо, щоб було місце для медитацій. Так як жінка пропогандує ідею повної свідомості, їй точно необхідна атмосфера, яка буде відповідати її запитам. Зірка з великим трепетом поставилася до своєї наступної задачі — облаштувати квартиру так, щоб у ній було комфортно жити і їй, і її сину Платону.

Акторку вже активно вітають соціальні мережі і навіть діляться власними ідеями стосовно інтер’єру.

Share