“Вагітна” Ксенія Мішина повідомила радісну новину: другий синочок у актриси і перший в Олександра Еллерта

Ксенія Мішина не змогла тримати довго у секреті радісну подію.

Нещодавно зірка серіалу “Кріпосна” та відома акторка, Ксенія Мішина, поділилася радісною новиною на своїй особистій сторінці в соціальній мережі Instagram.

Другий синочок

Справа в тому, що знаменитість та її зірковий обранець, Олександр Еллерт, придбали домашнього улюбленця. Крихітний житель поселився у квартирі зірок нещодавно. Ксенія показала жвавого хом’ячка та повідомила:

“У нас з’явився новий житель, мій маленький ще один синочок. Назвали ми його Стьопою”. Ось таке у нас поповнення у родині”, – сказала акторка.

Таким чином, гризун потрапив у центр уваги усієї країни.

На екрані з’явився маленький гризун у своїх апартаментах з розважальними елементами, у виді пластикових труб. Синок акторки був не радий тому, що хом’ячка назвали другим  сином і поспішив нагадати матері, що в неї є син і це він. А обранець Ксенії дивився на все це дійство, їв яблуко і ділився зі Стьпою.

Обіцянка

Нагадуємо, що Ксенію Мішину вже неодноразово підозрювали у вагітності. То вона вдягне невдале плаття, через яке здається, що жінка при надії, то вона не однозначно натякне на поповнення в родині. Окрім того, дівчина приймала участь в проекті “Ліпсінк Батл”, де на питання Потапа про вагітність заінтригувала глядачів обіцянкою, що скоро буде фотосесія, яка все розставить на свої місця. Але поки офіційного повідомлення від пари чекати не приходиться. На превеликий жаль.

https://www.instagram.com/p/CK2NETUnfrk/?igshid=ka8a4ncus2n8

До речі, пара вже виховує дітей від колишніх стосунків. В Олександра є донька, а Ксенія виховує сина від попереднього шлюбу.

Схожі статті