Categories Шоу-бізнес

Зіркові татусі-одинаки, які непогано справляються з роллю мами: Володимир Кличко, Олександр Пономарьов та інші

Татусі-одинаки зустрічають набагато рідше, ніж мами. Проте чоловіків, які замінили дітям обох батьків можна знайти й серед представників шоу-бізнесу - саме про них читайте далі.

Володимир Кличко

Володимир Кличко і Хайден Панеттьєрі з донькою

Боксер Володимир Кличко, який прославив Україну на увесь світ, мав безліч романів у своїй біографії. Спортсмен зустрічався з видатними моделями з різних країн, телеведучими, співачками та іншими красунями. Проте жінка, яка дійсно змінила його життя, – американська актриса Хайден Панеттьєрі. У 2014 вона народила Кличку дочку Кайю-Євдокію. Через 4 роки батьки дівчинки розлучилися, і Володимир переїхав разом з нею до Києва. Зараз боксер самостійно виховує доньку, йому допомагають батьки. Мама Кайі час від часу навідує її в Україні.

Дмитро Шепелєв

Жанна Фріске та Дмитро Шепелєв з Платоном

Телеведучий Дмитро Шепелєв став татом у 2013 році – сина Платона йому подарувала кохана жінка, співачка Жанна Фріске. Під час вагітності артистка дізналася страшну новину про своє здоров’я – вона захворіла на онкологію. Жанні вдалося виносити та народити здорового хлопчика, однак хвороба продовжувала прогресувати і в 2015-му улюблениця мільйонів пішла із життя. Вихованням Платона повноцінно зайнявся Дмитро.

Василь Вірастюк

Василь Вірастюк з покійною дружиною та сином

Зараз володар титулу найсильнішої людини в світі Василь Вірастюк – щасливий тато та сім’янин. Це другий шлюб спортсмена, а ось про першу дружину він і досі згадує з сумом. Її звали Іриною – вона трагічно загинула в 2006 році, жінку накрило сніговою лавиною на гірському курорті. У пари народився сина Адам, якому на момент смерті матері було всього три роки, його зірковий тато повністю зайнявся його вихованням.

Олександр Пономарьов

Дочка Олександра Пономарьова Євгенія

Олександр Пономарьов після розлучення з першою дружиною – продюсеркою Оленою Мозговою – взявся за виховання своєї старшої дочки Євгенії. Артист зізнавався, що самостійно чоловікові ростити дівчинку – завдання не просте, проте він намагався бути для Жені не просто татом, а й хорошим другом.

Share