|
30.01.2022 20:39

Альфонс чи спонсор: ким насправді є екс-чоловік Аліни Гросу, який інвестував у її кар’єру, а має славу утриманця

Аліна Гросу та Олександр Комков розлучилися два роки тому, але відголоски скандального розставання досі лунають у пресі. Так ким же насправді був чоловік?

Олександр Комков та Аліна Гросу побралися 2019 року. Весілля було зіграно в Італії, а витрачено на торжество 100 тисяч доларів. Принаймні, так стверджує артистка.

Ким насправді був колишній чоловік Аліни Гросу Комков

Але шлюб не витримав навіть і року і через шість місяців дав серйозну тріщину. Як стверджує співачка, усе сталося за ініціативою Олександра. Спочатку він хотів пожити окремо, потім пішов до жінки, яка перевершувала Аліну за статками, а згодом намагався повернутися до сім’ї. От тільки співачка вже не пробачила колишнього. За словами Аліни Олександр заробляв менше, це також зіграло свою роль.

З розповіді артистки преса зробила висновок, що Комков був людиною нечесною, схожим на альфонса. Та чи правда це?

Ким насправді був колишній чоловік Аліни Гросу Комков

Ким насправді був колишній чоловік Аліни Гросу Комков

Хороший друг бізнесмена Дмитро Ебаноїдзе дав ексклюзивне інтерв’ю виданню Клікер, в якому запевнив, що насправді Комков допомагав Аліні влаштувати її кар’єру. Ба більше, чоловік назвав це інвестицією. Тобто бізнесмен не шкодував грошей на розвиток творчості своєї благовірної. Комков нібито прогорів у цій справі, адже стосунки з коханою не задалися, а дивідендів він, звісно, в очі не побачив.

Ким насправді був колишній чоловік Аліни Гросу Комков

Про це Гросу не згадувала у своїх інтерв’ю, але немає ніякої гарантії, що це правда. Сам Олександр також суперечить колишній. Чоловік стверджує, що саме вона стала ініціатором розлучення, а не він. Розібратися у цій ситуації, виходить, неможливо. Одне відомо точно, Олександр Комков — хлопець не з простих. Він є московським бізнесменом, і заробляє доволі пристойно.