Стало відомо, що колишній чоловік Аліни Гросу Комков був не альфонсом: навіщо співачка обманула всю країну?

Стало відомо, що Олександр Комков, який минулого року розлучився з Аліною Гросу, не був альфонсом. Співачка замовчувала велику кількість фактів.

З моменту розлучення Аліни Гросу та її першого чоловіка Олександра Комкова пройшло майже два роки. Після розриву стосунків співачка дала відверте інтерв’ю, у якому розповіла, що його причиною стала невірність юнака. Аліна щедро ділилася з журналістами подробицями їхнього конфлікту і приправляла їх новими деталями.

Так, стало відомо, що перший чоловік артистки попросив у неї перерву, а сам з валізами поїхав до іншої жінки, яка була вдвічі старша за нього, і до того ж дуже заможна. До цих стверджень додалася розповідь про чек за весілля, який повністю був покритий батьками співачки.

Аліна Гросу розповіла неправду?

Нещодавно хороший друг Комкова, продюсер Ебаноїдзе також дав інтерв’ю, в якому спростував слова Аліни Гросу.

Олександр Комков на другий день після весілля. Справа від нього його друг Ебаноїдзе

Чоловік розповів, що Олександр є московським бізнесменом і розвиває компанію у Сполучених Штатах Америки. Мовляв, кар’єрою Аліна завдячує колишньому, адже він інвестував в дружину. Більш того, чоловік натякнув, що інвестиція ця стала найбільшою помилкою у шлюбі зі співачкою.

Аліна Гросу та Олександр Комков
Аліна Гросу та Олександр Комков

Про ніяку заможну жінку, яка була вдвічі старша за Олександра та привернула його увагу своїми грошима, він не чув. Ебаноїдзе натякнув на те, що Аліна образилася на Комкова і тому почала вигадувати нісенітниці. Також продюсер додав, що Гросу і сама не така невинна, як показує себе телеглядачам.

Про роман з Полянським він розповів раніше, ніж Аліна наважилася публічно відкрити свого обранця, і не прогадав. Чоловік зазначив, що між Гросу та актором промайнула іскра ще тоді, коли вона була заміжньою жінкою.

Схожі статті