|
01.02.2022 14:52

Невістка Оксани Марченко здала сина зірковій бабусі і тепер танцює на пілоні: свекруха-паломниця буде здивована

Відома українська телеведуча Оксана Марченко вже свекруха і бабуся, а її невістка тепер танцює на пілоні та вражає своєю фігурою після пологів.

Оксана Марченко у 2020 році одружила свого сина Богдана від першого шлюбу на фотографині, моделі та візажистці Катерині. Весілля молодих було помпезним – гостей розважали Вєрка Сердючка, Олег Винник, Макс Барських, Світлана Лобода, Григорій Решетнік, височенний торт до стелі, розкішна весільна сукня нареченої.

Весілля сина Оксани Марченко

Через кілька місяців після одруження Богдан і Катерина подарували Оксані Марченко і Віктору Медведчуку онука. Хлопчика молоді батьки назвали Віктором на честь дідуся, хоча Медведчук – не рідний тато Богдана.

Ні для кого не секрет, що зіркове сімейство володіє немалими статками, тому і народжувала Катерина в елітній приватній клініці ISIDA, де за пологи і ведення вагітності щонайменше треба викласти 70 тисяч гривень. Живуть вони теж небідно.

Невістка Оксани Марченко показала, як танцює на пілоні

Враховуючи, що нагальної потреби заробляти гроші у невістки Марченко немає, вона з легкістю може в будній день присвятити час самій собі. До того ж знаменита свекруха щаслива няньчити онука, який регулярно буває в гостях.

Оксана Марченко показала онука

Цього разу в Інстаграмі Катерини з’явилися фото зі студії танців на пілоні. Молода матуся позує в чорному боді та на високих підборах, з розпущеним волоссям і ефектним макіяжем.

Невістка Оксани Марченко танцює на пілоні
Невістка Оксани Марченко танцює на пілоні

Важко не помітити чудову фігуру дівчини – не пройшло ще й року після пологів, як вона повернулася в форму і, можливо, навіть перевершила саму себе.

Коментатори залишилися в захваті від краси невістки Оксани Марченко, що зовсім не дивно.