Невістка Оксани Марченко показала своїх батьків: сваха теледіви ходить у кросівках і виглядає на 30 (ФОТО)

Невістка відомої української телеведучої Оксани Марченко поділилася в соціальних мережах знімками найдорожчих людей – своїх батьків і сина.

У зірки шоу “Х-Фактор” двоє дітей – старший син Богдан від першого шлюбу з бізнесменом Юрієм Коржем, і молодша дочка Дарина від другого шлюбу з політиком Віктором Медведчуком.

Оксана Марченко і Віктор Медведчук з дітьми
Оксана Марченко і Віктор Медведчук з дітьми

У минулому році Богдан привів у родину свою кохану Катерину, яка стала його дружиною. Вона модель, візажист і фотограф, а ще Інста-блогер.

Їхнє весілля було неймовірно пишним – зал був прикрашений помпезно, вів свято Григорій Решетнік, для гостей і молодят співали Олег Винник, Вєрка Сердючка, Макс Барських, Світлана Лобода, гурт “Время и Стекло”. Загалом, було все, що тільки могли побажати наречені.

Весілля сина Оксани Марченко
Весілля сина Оксани Марченко

Вже через півроку після одруження у Катерини та Богдана народився первісток – син Віктор. Ім’я дитині подружжя дало на честь дідуся Віктора Медведчука. Схоже, у сина Марченко склалися чудові стосунки з вітчимом.

Оксана Марченко стала бабусею — її син та невістка народили первістка
Оксана Марченко стала бабусею
Невістка та онук Оксани Марченко
Невістка та онук Оксани Марченко

Личко малюка молоді батьки не показували до самих хрестин, на яких були присутні свати телеведучої. З цієї нагоди Катерина поділилася в соцмережах зворушливим фото своїх мами і тата з онуком. Виглядають вони досить молодо.

Свати Оксани Марченко. Скріншот зі сторінки невістки телеведучої Катерини в Інстаграмі
Свати Оксани Марченко. Скріншот зі сторінки невістки телеведучої Катерини в Інстаграмі

Не можна не відзначити стильне вбрання свахи Оксани Марченко – легка сукня ніжно-блакитного кольору під бежеві кросівки з масивною тракторною підошвою. Сват обрав для такої важливої сімейної події більш класичний образ, хоча колір його сорочки відмінно гармонює з сукнею дружини.

Навіть важко зрозуміти, скільки їм років, але ясно одне – вони обидва намагаються тримати себе в формі і стежать за собою.

Схожі статті