|
01.02.2022 20:29

Знайшовся 35-річний Олександр Еллерт, якого без вагань полишила Мішина: втратив гроші, схуд до невпізнаваності

Олександр Еллерт вважався гідною партією Ксенії Мішиній. Втім, побудувати довготривалі стосунки не вийшло. Як живе чоловік зараз – дізнайтеся у матеріалі.

Олександр Еллерт. Герой цього матеріалу пробував себе у шоу-бізнесі з молодих років. Справжні фанати пам’ятають його ще з часів гри на шоу “Ліга сміху”, але вся Україна почула про молодика, коли він став учасником реаліті “Холостячка”.

Знайшовся 35-річний Олександр Еллерт, якого без вагань полишила Мішина

Свою потенційну обраницю він вражав романтичними побаченнями та несподіваними подорожами. Серце Ксенії розтануло і акторка вирішила, що Саша – її доля. Втім, кохання швидко скінчилося. У липні минулого року пара розбіглася. Мішина і досі не хоче ділитися конкретикою перебігу подій розлучення.

Як склалася доля Олександра Еллерта після розриву з Мішиною?

Якщо Ксенія почала активно зніматися у проєктах, грати у кіно та серіалах, то її екс-обранець навпаки пішов шляхом саморозвитку і створення контенту у мережі. Та фанати запідозрили, що не все так променисто й позитивно у житті зірки. Прихильники звернули увагу на те, що Еллерт дуже схуд. Також запідозрили Сашу у зміні професійної діяльності:

Знайшовся 35-річний Олександр Еллерт, якого без вагань полишила Мішина

А сам гуморист натякнув на те, що втратив гроші:

Знайшовся 35-річний Олександр Еллерт, якого без вагань полишила Мішина

Втім попри всі негаразди, Саша не втратив головного – свого почуття гумору. Він розсмішив мережу своєю розповіддю про те, як не любить носити шапку:

“Це просто крик душі. Шапка! Ненавиджу шапку! Точніше те, як я виглядаю знімаючи її… Ну подивіться на мене… Це якийсь останній день перукаря… Гніздо грака”, – написав артист.

У коментарях жарт оцінили та підтримали добрим словом:

  • “Не прибіднюйся, красу ні чим не зіпсувати”
  • “Та ладно вже… Все одно красава”
  • “Саня, тільки не стригся під Кошового”
  • “Саша, зміни стрижку на коротку і буде тобі щастя, полюбиш і шапку”