|
01.02.2022 22:44

Як виглядає колишній чоловік Соломії Вітвіцької, якому набридло знаходитися в тіні: досі не може забути ведучу

Відома українська телеведуча Соломія Вітвіцька рік тому розлучилася зі своїм першим чоловіком Владом Кочатковим, з яким вона прожила 7 років.

8 років тому молода українська зірка Соломія Вітвіцька вперше вийшла заміж. Чоловіком тележурналістки став режисер Влад Кочатков. Подружжя здавалося аудиторії неймовірно красивим та гармонійним, а думка про те, що вони переживають серйозну кризу була більше схожа на безглуздя.

Як виглядає колишній чоловік Соломії Вітвіцької

Тим не менш, наприкінці 2020-го року у мережі дійсно заговорили про можливі проблеми між Владом та Соломією, і як виявилося згодом, користувачі мережі, які помітили зміни у стосунках молодих людей, мали рацію.

Як виглядає колишній чоловік Соломії Вітвіцької

Вперше Соломія рушила на відпочинок до Сполучених Штатів Америки в абсолютній самотності. Зірка намагалася обхитрити своїх фанатів, заявивши, що їй було необхідно побути наодинці. Мовляв, подорожі без компанії добре впливають на їхню якість.

Як виглядає колишній чоловік Соломії Вітвіцької

Однак, вже тоді подружжя знаходилося у процесі розлучення. Просто журналістка ще була не готова заявити про це на усю Україну. Тільки-но вона повернулася, як зізналася, що їхня історія з Владом дійшла до свого логічного фіналу.

Майже рік вони боролися за своє кохання, але програли. А перед цим Влад зізнався журналістам, що втомився знаходитися у тіні своєї обраниці.

Та чи так це? Після розриву Кочатков наче і не збирається прощатися зі своєю колишньою дружиною. Мало того, вони постійно проводять час разом на вечірках, він охоче її проводжає на літак, і зустрічає з нього. Влад дарує Соломії квіти і усе це виглядає так, наче насправді вони дуже сумують одне за одним.