|
03.02.2022 18:10

Усі чоловіки Злати Огнєвіч: біографія, фото та цікаві факти з особистого життя Холостячки до Андрія Задворного

Відома українська співачка Злата Огнєвіч, яка стала другою Холостячкою країни, мала на своєму шляху кілька чоловіків, з котрими будувала серйозні стосунки.

Уся країна із захватом спостерігала за тим, як Злата Огнєвіч шукала кохання на романтичному реаліті-шоу “Холостячка”. Серед багатьох гідних кандидатів на своє серце вона обрала підприємця Андрія Задворного – розлученого, з дитиною від першого шлюбу і не готового до створення нової родини.

Зрештою це призвело до сліз і болю – через півтора місяці стосунків після фіналу Андрій кинув Злату. Своє рішення він пояснив тим, що у нього зникли до артистки почуття.

Переможець Холостячки-2 Андрій Задворний кинув Злату Огнєвіч

Огнєвіч не стала приховувати, що розрив дався їй дуже важко. Ба більше, вона навіть звернулася по допомогу психотерапевта. Дехто з глядачів “Холостячки” вважає, що насправді Задворний пішов від зірки, оскільки не потягнув її фінансово. Варто зауважити, що серед колишніх Злати були дійсно дуже заможні чоловіки.

Злата Огнєвіч і Сергій Льовочкін

Під час політичної діяльності Огнєвіч ходили чутки про її роман з головою адміністрації екс-президента Януковича Сергія Льовочкіна. У вільний доступ потрапили документи чартерного рейсу, згідно з якими на борту знаходилися не лише бортпровідники, пілот і Львочкін, а й ніхто інша, як Інна Бордюг (справжнє ім’я Злати). Тим не менш, співачка спростовує підозри про відносини з політиком.

Усі чоловіки Злати Огнєвіч: Сергій Льовочкін

Злата Огнєвіч і Єгор Бенкендорф

Український кінорежисер, сценарист, продюсер, гендиректор телеканалу “112 Україна” Єгор Бенкендорф, за словами очевидців, у 2013 році був помічений в ресторані з Огнєвіч. Ймовірна пара мило спілкувалася, обнімалася, цілувалася.

В розпал тих чуток в одному з інтерв’ю Злата розповіла, що отримала пропозицію руки та серця від одного з високопосадовців Першого Національного.

Усі чоловіки Злати Огнєвіч: Єгор Бенкендорф

Злата Огнєвіч і таємничий військослужбовець

Був у артистки і “простий смертний” – чоловік, який після подій 2014-го поїхав захищати свою батьківщину. В мережі є спільні фото закоханих, проте обличчя чоловіка в кадрі не видно.

Усі чоловіки Злати Огнєвіч: військовослужбовець