|
03.02.2022 23:58

Учасники і тренери “Голосу країни”, які закрутили романи: Оксана Муха і Дан Балан, Іващенко і Винник та інші

На зйомках талант-шоу та телепроєктів не рідко колеги в кадрі можуть закохатися один в одного. У цьому матеріалі читайте про можливі пари тренерів та підопічних, які зійшлися на "Голосі країни".

Оксана Муха перемогла в дев’ятому сезоні “Голосу країни”. На телепроєкті її наставником був молдавський співак Дан Балан. Тренера та його підопічну відразу почали підозрювати в романі, адже артист завжди з особливою турботою та увагою ставився до жінки та всіляко підтримував її на кожному етапі вокального змагання.

Особливо фанати пари повірили в кохання наставника та учасниці “Голосу” після завершення шоу. Тоді Дан зняв Оксану в своєму кліпі на першу україномовну пісню. Проте факт роману Мухи та Балана так жодного разу не підтвердився. Зараз пара рідко спілкується – лише час від часу.

Оксана Муха та Дан Балан

Еліна Іващенко та Олег Винник не встигли попрацювати в дуеті “наставник-підопічна”. Хоча їхню творчість поєднують відразу два шоу. У 2016-му Еліна взяла участь у “Голосі Діти” на 1+1, який виграла під керівництвом Тіни Кароль. Ще через три роки юна артистка змогла підкорити й вокальне змагання дорослих виконавців – шоу “Х-фактор” під керівництвом Ігоря Кондратюка.

Винник також встиг зарекомендувати себе як суддя обох талант-шоу, проте з Еліною він жодного разу не пересікався – на “Х-факторі” артист працював до 2018-го, а на “Плюси” Олега запросили лише на 11 сезон. Тим не менш саме на сцені “Голосу країни” пара зустрілася в дуеті як гості одного із фіналів. Еліна та Олег виконали авторську композицію головного вовка країни – цей виступ і спонукав прихильників до думок про роман між ними. Однак ці чутки також жодного разу не підтвердилися.

Олег Винник та Еліна Іващенко

Ще одна пара, яку вподобали телеглядачі – учасниця другого сезону Марія Яремчук та її наставник Олександр Пономарьов. Пару “сватають” вже декілька років, хоча обоє запевняють – вони дійсно близько спілкуються, проте, окрім дружби та спільної творчості між ними нічого немає:

“Ніякого роману з Машею немає. Це був вдалий першоквітневий жарт. Виявляється, він досі на слуху. Я дуже дорожу дружбою з Машею, ми знайомі багато років”, – зізнався одного разу Олександр.

Олександр Пономарьов і Марія Яремчук