Розлучена переможниця “Голосу країни” Оксана Муха показала нового чоловіка: “Він надзвичайний”

Оксана Муха - переможниця дев'ятого сезону вокального шоу "Голос країни". Півроку тому жінка вперше відверто розповіла про розлучення, яке вона тяжко переживала декілька років. Після зізнання на всю країну, співачка знову заговорила про особисте - цього разу вона представила нового обранця.

Скрипачка та співачка Оксана Муха стала відомою для українців після перемоги в 9 сезоні шоу “Голос країни”. Після цього у слухачів прокинувся інтерес не тільки до її творчості, а й до подробиць особистого життя. Під час ефірів Оксані прогнозували роман з тренером Даном Баланом, однак ця історія не мала продовження, а залишилася чутками.

Півроку тому артистка зізналася, що вона розлучена й сама виховує дитину від першого чоловіка. Нещодавно жінка здійснила давню мрію та придбала квартиру в рідному Львові, де зараз живе з сином Данилом – до цього вони тіснилися разом в одній кімнаті.

Як виглядає син Оксани Мухи
Як виглядає син Оксани Мухи

Тепер переможниця “Голосу” здійснила ще одну мрію – 40-річна зірка нарешті зустріла нове кохання. У свіжому інтерв’ю Оксана зізналася, що вже дев’ять місяців вона почувається надзвичайно щасливою та закоханою. Муха відмовилася називати ім’я та показувати фото обранця, проте деякі факти про таємничого чоловіка все ж розкрила.

Виявляється, співачка зустрічається з львівським художником, який довгий час жив у Німеччині, а декілька місяців тому вирішив повернутися до рідного міста.

Оксана Муха показала нового чоловіка
Оксана Муха показала нового чоловіка

Виконавиця додає, що зараз не поспішає та намагається насолоджуватися кожним момент. За її словами, за той час, який вони з коханим разом, можна було б і дитину народити. Проте вона цього разу хоче бути зваженою та розвивати ці відносини поступово.

“Він подобається мені, як особистість, його мислення, його сприйняття світу. У нас є багато спільного в людяності, ми розуміємо одне одного”, – зізналася Оксана.

Муха також розповіла, що її обранець теж був одружений, але розлучився з першою жінкою. Він також має дорослих дітей.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.