|
04.02.2022 17:23

44-річна Камалія зізналася, де місяцями зникає її 66-річний чоловік Захур, поки вона сидить вдома: гостює в іншої?

Відома українська телезірка Камалія поділилася інтерв'ю свого чоловіка, в якому він зізнався, чому більшість часу взагалі не знаходиться вдома. Деталі дізнайтеся в нашій статті.

Коли Камалія вийшла заміж за україно-британського мільярдера пакистанського походження Мохаммада Захура, вона швидко звикла до своєї нової ролі. Зірку почали навідувати думки про материнство і сімейний комфорт.

Камалія зізналася, де місяцями зникає її чоловік Захур

Втім, численні спроби пари народити спільних дітей не увінчалися успіхом. Співачка зізнавалася, що втратила не одного малюка і врешті-решт пара наважилася на процедуру екологічного запліднення, яке допомогло їй привести на цей світ аж двох прекрасних дівчат. А зараз Арабелла та Мірабелла є головними людьми для Камалії. А у Мохаммада окрім двійнят ще є старші спадкоємці Арман та Таня, яких він любить не менше. Заради своїх чотирьох дітей він працює вдень та вночі, і звісно, це впливає на його побуті.

Камалія зізналася, де місяцями зникає її чоловік Захур

Не так давно бізнесмен давав ексклюзивне інтерв’ю, в якому зізнався, щось 60% часу не знаходиться в Україні взагалі. А той час, що він перебуває не за кордоном, він також змушений розподіляти між коханою дружиною і дітьми та роботою.

Співачка дуже скаржилася на свого чоловіка, але через те, що через тугу за дівчатами, він балує їх і дозволяє абсолютно все. У той самий час мама намагається суворо їх виховувати, щоб вони дотримувалася дисципліни та не розбещувалися. Тому батько для них “добрий”, а мама має суворі вимоги. Камалію не надто влаштовує такий порядок речей, але змінити щось вона не може.

Нагадуємо, що Таня Захур на даний момент проживає у Великобританії, де тримає свою клініку краси, а Арман також долучився до бізнесу. Тривалий час хлопець перебував у Москві, але де зараз він проживає та працює достовірно невідомо.