Де і з ким живе Руслана Писанка: біографія чоловіка, факти з сімейного життя та фото двоповерхового будинку пари

Українська акторка і телеведуча Руслана Писанка живе в двоповерховому будинку з вікнами до стелі разом з коханим чоловіком Ігорем Ісаковим. Що про нього відомо?

Ігор Ісаков увірвався і життя Руслани Писанки в 2009 році. Саме той період життя був не найкращим для зірки – вона ледь зводила кінці з кінцями, оскільки залишилася без роботи. У програмі “ЖВЛ” артистка зізналася, що жила на той момент за рахунок пенсії батьків.

На особистому фронті теж було сумно – довгий час знаменитості не вдавалося побудувати міцні стосунки з чоловіками. Змінилося все завдяки соціальним мережам. Саме там Ігор вперше написав Руслані. За її спогадами, коли прочитала від нього повідомлення: “Руслана, це ви?”, то подумала – ще один ідіот. Тим не менш, Ісакову вдалося запросити акторку “на чай” після двох тижнів листувань.

Весілля Руслани Писанки та Ігора Ісакова

Як справжня леді, Писанка забула про побачення і запізнилася, однак Ігор її дочекався. Так і зав’язалося їхнє кохання. Навіть натяки на весілля з боку зірки не відштовхнули кавалера, тож менш ніж через півтора роки після знайомства він освідчився коханій.

Факт одруження Руслана навмисне приховала від публіки, щоб розділити цей радісний момент лише з найближчими людьми. Весілля пара зіграла на території їхнього заміського будинку, який тоді знаходився на стадії будівництва.

Де живе Руслана Писанка та її чоловік

Подружжя живе у двоповерховому домі з панорамними вікнами, балконом, облаштованим двором, власним городом з натуральною зеленню.

Як виглядає будинок Руслани Писанки
Як виглядає будинок Руслани Писанки
Як виглядає будинок Руслани Писанки

Чоловік Писанки – бізнесмен. Разом з ним вони брала участь у шоу “Зважені та щасливі” – на двох Ігор і Руслана скинули понад 80 кілограмів. Спільних дітей у пари немає.

Сайт використовує cookies для поліпшення роботи з уподобаннями користувачів.