Руслана Писанка п’ять місяців не виходить на зв’язок у своєму блозі: стала борцем з онкозахворюванням печінки

Життя артистів непередбачуване: сьогодні сяють на екрані, а завтра вже про них нічого не чути.

Руслану Писанку вся країна пам’ятає, як ведучу погоди на “1+1” та талановиту акторку. Її зіркова кар’єра почалася ще у 1995 році. Напротивагу худорлявим підкорювачкам телебачення, у кадрі з’явилася пишна красуня Руслана. Вона одразу привабила харизмою та живою мімікою.

Руслана Писанка часів ведення прогнозу погоди. Фото взято з просторів мережі.

У 2006 році Писанка брала участь у першому сезоні шоу “Танці з зірками” у парі з танцюристом Миколою Коваленком. Пара зайняла 3-е місце.

Руслана Писанка на танцпол шоу “Танці з зірками”. Скріншот взято з кадру телепередачі.

Знімалася також телеведуча у кіно. За плечима у Руслани 33 серйозних кінороботи. Тим не менш, у 2015 році у житті зірки настала перерва. Вона вирішила поставити зйомки на паузу, але зосередитися на театральній творчості.

У 2017 році вирішила розпрощатися з зайвими кілограмами та добровільно пішла на реаліті-шоу “Зважені та щасливі”. Згідно інформації, тоді Писанка втратила близько 42 кілограмів.

Руслана Писанка завжди була красунею. Фото взято з вільного доступу.

Руслана Писанка зараз

Діяльність цієї зірки знову ж таки сконцентрована на театральній творчості. Вона – талановита акторка, яку радо запрошують до участі у багатьох драматичних п’єсах.

Пробувала жінка себе і в ролі блогерки. Вона веде свою Інстаграм-сторінку та сторінку на Фейсбуці. Тим не менш, свою діяльність в Інстаграмі Руслана обмежила. Остання її публікація датується вереснем 2020 року.

Руслана Писанка останнє, що опублікувала – це пост-підримку Надії Мейхер.

Тим не менш, видно, чим зараз цікавиться та займається Руслана. На своїй сторінці у Фейсбуці вона публікує пости благодійності. Зірка допомагає жінці подолати страшну хворобу:

Руслана Писанка допомагає жінці побороти онкологію. Скріншот взято зі сторінки зірки.

Якщо бореться Руслана Писанка з онкологією, на щастя, лише благодійністю, то Анастасія Заворотнюк вимушена долати хворобу у реальному житті. Детальніше у відео:

Схожі статті