|
04.02.2022 23:50

“Гидко”: 16-річна дочка Олі Полякової Марія показала фотосесію у зухвалому вбранні і виставила середній палець

17-річна донька Олі Полякової Маша за своєю популярністю може позмагатися із зірковою мамою. Дівчинка підкорює інтернет провокаційними образами, які часто критикують користувачі мережі.

Багатьом слухачам складно уявити Олю Полякову у ролі зразкової дружини та мами. Співачка любить епатаж та екстраординарність, концертні наряди виконавиці славляться відкритістю та відвертістю – хоча Олі дійсно є що показати, вона володарка чудової фігури та довгих ніг. Часом шквал критики отримують і тексти пісень Полякової – особливо старше покоління не розуміє її творчості. Тим не менш справжні фанати артистки знають, що вона не лише успішна на сцені, а й хороша мама та дружина.

Ольга Полякова з чоловіком

У 2004 році Ольга вийшла заміж за бізнесмена Вадима Полякова. Чоловік покинув свою першу родину заради молодої співачки з дзвінким голосом, проте, як зізнавалася пара, жодного разу вони не пошкодували про своє рішення. Вже майже 18 років вони щасливі разом.

Подружжя виховує двох доньок – 17-річну Машу та10-річну Алісу. І якщо молодша лише починає проявляти свій характер, то старша Марія вже має коло своїх фанатів і починає наступати на п’яти своїй мамі, поступово стаючи популярною.

Оля Полякова з доньками Машею та Алісою

Старша донька Полякової активно веде особистий блог, де ділиться моментами свого життя. Коментатори часто критикують дівчину, адже вона не соромиться видаватися смішною та висловлювати власну думку щодо питань, які її хвилюють. Окрім того, Маша може продемонструвати непристойний жест або вдягти одяг, який також може підпасти під критику. Так сталося й з останніми фото, якими поділилася дівчина.

Дочка Олі Полякової Марія показала фотосесію у зухвалому вбранні

В кадрі Маша повстала у короткому міні, білій блузі та краватці. На одному з фото дівчина показала язик та середні пальці, що сподобалося не всім підписникам.

Коментарі під фото Маші Полякової