Categories Шоу-бізнес

44-річна Камалія зізналася, що донька її чоловіка Захура, яка народилася від іншої жінки, її не злюбила: “Ревнує”

Відома українська виконавиця Камалія вийшла заміж за пакистанського мільярдера Мохаммада Захура на початку двотисячних, але його родина дізналася новину далеко не одразу. Усі деталі в статті.

Камалія ніколи не приховувала того, що її одруження з Захуром було затьмарено безліччю подій. Наприклад, пара сильно не хотіла морально травмувати дітей від першого шлюбу мільярдера, тому тримала в невідомості усю сім’ю пакистанця. У 66-річного багатія на той час вже було двоє спадкоємців, які проживали у Великобританії. Однак з плином часу парі все ж таки довелося серйозно поговорити зі своєю родиною.

Камалія зізналася, що Таня Захура її не злюбила

Камалія зізналася, що Таня Захура її не злюбила

В інтерв’ю Аллі Крутій Камалія зізналася, що одразу знайшла спільну мову з сином чоловіка Арманом, хлопець навіть оцінював її музику перед тим, як українці мали можливість вперше її почути. А от з Танею артистка так і не змогла налагодити стосунки. Співачка вирішила не обманювати журналістку і зізналася, що вони не ладнають. Крута швидко знайшла пояснення такій поведінці дитини. Вона зазначила, що Таня “ревнує”, а Камалія не заперечила.

Камалія зізналася, що Таня Захура її не злюбила

Цікаво, що насправді між другою дружиною Мохаммада Захура і його старшою донькою зовсім невелика різниця у віці. Наталія Шмаренкова старша за Таню всього на 6 років. Це також легко пояснює відсутність у них взаємопорозуміння.

До речі, дівчина залишилася жити у Великобританії і розвиває там свою справу. Після навчання у школі бізнесу Москві, вона створила свою студію краси. А от про її рідного брата Армана відомо набагато менше, але не важко здогадатися, що він так чи інакше допомагає своєму батьку.

Share