|
07.02.2022 23:50

Ані Лорак з яскравим макіяжем проїхала у дорогому авто з молодим красенем: Мурат кусає лікті та мріє все повернути

Співачка Ані Лорак готується до презентації нового відео. Співачка записала дует разом із російським співаком і поділилася ексклюзивними кадрами з кліпу.

Співачка Ані Лорак на сьогодні вважається однією з найбільш успішних та популярних артисток, тим не менш вона не зупиняється та продовжує випускати нові треки для своєї аудиторії. Останнім часом Кароліна (справжнє ім’я виконавиці) записує пісні в дуеті. Минулого року вона презентувала спільну роботу з її другом Сергієм Лазарєвим “Не отпускай”, а зараз готується познайомити слухачів із композицією, яку вона записала разом зі співаком Артемом Качером.

Ані Лорак та Сергій Лазарєв

Пісня має назву “Материк”, її вже можна послухати на різних майданчиках у мережі, проте за декілька днів відбудеться прем’єра кліпу. Ексклюзивно для своїх підписників Ані показала декілька кадрів з відеороботи у своєму Інстаграм, за яким слідкують понад 7 мільйонів підписників. У відео Лорак повстала з яскравим рожевим макіяжем, також помітно, як Артем їздить у кадрі на дорогому авто. Користувачі мережі змогли оцінити лише 15 секунд нового кліпу, але вже були вражені новою роботою.

  • “Сонечко наше, ми чекаємо”;
  • “Це дуже очікувана й крута прем’єра”;
  • “Дуже красивий кліп, мені подобається. Ти молодчина Ані Лорак, ми чекаємо ще нових пісень, ми раді слухати нескінченно. Удачі твоєї кар’єри”, – пишуть фанати Кароліни.

Чи зустрічаються Ані Лорак та Артем Качер?

Чи зустрічаються Ані Лорак та Артем Качер

Дехто з прихильників припустив, що Ані та Артем могли зав’язати роман під час спільної роботи. Два роки тому співачка розійшлася з чоловіком, турецьким бізнесменом Муратом Налчаджіоглу, який регулярно її зраджував. Після розлучення Лорак разом із донькою переїхала до Москви, а її екс-коханий готується до нового весілля.

Ані Лорак та Мурат Налчаджіоглу

Проте з Артемом Качером її об’єднує лише робота – молодий музикант на початку року одружився зі своєю дівчиною, тож Ані для нього лише колега.