|
08.02.2022 13:52

Не дарма Роман Сасанчин сумнівався у своєму батьківстві: дружина співака відповіла, на кого дійсно схожа Елізабет

19-річний Роман Сасанчин нещодавно вперше став батьком, але його донечка Елізабет на нього не схожа. Не заперечує це навіть дружина співака Іванна.

Роман Сасанчин двічі перемагав у вокальному шоу “Голос країни”, завдяки чому здобув впізнаваність та квартиру в Києві, якій він вже навіть знайшов господиню – свою кохану дружину Іванну. Вона старша за чоловіка на 4 роки, тим не менш, пара одружена і кохає одне одного. Згодом після розпису в молодій родині сталося поповнення – на світ з’явилася донька Елізабет. Сімейство наразі не може жити в столиці, тому вони тимчасово знімають квартиру поблизу Тернополя.

Новоспечені батьки діляться з фанатами усіма подробицями сімейного життя та показують, як їм вдається поратися з немовлятком, адже це їхня перша дитина. Варто зауважити, що Роман та Іванна стикаються з багатьма труднощами і не приховують, що батьківство – нелегка справа. Втім, це не затьмарює щастя закоханих, для яких донечка бажана й довгоочікувана.

Дружина Романа Сасанчина підтвердила сумніви чоловіка щодо свого батьківства

Не буває в сім’ї і без конфузів. Нещодавно Сасанчин засумнівався у тому, що він батько Елізабет. Сталося це після того, як дружина співака виклала колаж з фотографіями спадкоємиці та її хрещеного тата.

Вочевидь, сумніви були жартівливими, однак Іванка продовжила їх підсилювати. Цього разу у себе в Інстаграмі дівчина вирішила чесно відповісти на питання підписників, на кого Елізабет схожа більше – на неї чи на Рому.

Тримаючи малу на руках і в обіймах Сасанчина, усміхнена Іванна відповіла:

“На нашого кума”.

Дружина Романа Сасанчина відповіла, на кого схожа Елізабет

Погляд Романа швидко змінився на здивовано збентежений, після чого зйомка закінчилася.